BIST 9.516
DOLAR 32,49
EURO 34,76
ALTIN 2.491,59
HABER /  SPOR  /  GALATASARAY

Fatih Terim'den Galatasaraylılara transfer müjdesi!

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Garry Rodrigues'in son durumu ve kulübün transfer politikası ile ilgili açıklamalarda bulundu. Rodrigues'in transferine onay verdiklerini ve anlaşma sağlandığı takdirde kendisine veda edeceklerini belirten Terim ayrıca Falcao, Luiz Felipe, Emre Mor, Miranda ve Smolov isimlerinin gerçeği yansıtmadığını da ifade etti.

Abone ol

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, transfere ilişkin açıklamalar yaptı. Garry Rodrigues'e transfer görüşmesi için izin verdiklerini söyleyen Teri, sosyal medyada Galatasaray ile ilişkilendirilen transfer söylentilerine de sert tepki gösterdi.

Tecrübeli çalıştırıcı Garry Rodrigues'in Al Ittihad ile görüşeceğini belirterek "Garry Rodrigues'e transfer görüşmesi izin verdim. Sonucunu henüz bilmiyoruz ama anlaşma sağlanırsa vedalaşacağımız isimlerden birisi" dedi.

Fatih Terim: 'Ozan'ın gitme zamanı bugün değil'

Terim, diğer mevkilerle alakalı, "Forvet ve stoper haricinde belki bir kanat, bir de orta saha oyuncusu takıma dahil edebiliriz. Zaten bunların anlaşmaları resmi kanallardan açıklanacak" ifadelerini kullandı.

Terim, çıkan transfer iddiaları ile ilgili ise, "Radamel Falcao, Luiz Felipe, Joao Miranda, Emre Mor ve Smolov gibi isimler duyuyorum, okuyorum. Özellikle sosyal medya bu konuda sabır sınırlarını zorlamaya başladı. Bu hesaplar sizi aldatıyor" sözleriyle adı geçen isimleri yalanladı.

Galatasaray aradığı ismi İtalya'da buldu!Galatasaray aradığı ismi İtalya'da buldu!Galatasaray aradığı ismi İtalya'da buldu!Galatasaray aradığı ismi İtalya'da buldu!HABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN