BIST 9.525
DOLAR 32,50
EURO 34,75
ALTIN 2.491,66
HABER /  MAGAZİN

Fatih Portakal'ın çiftçi eşi Armağan Portakal'ı gördünüz mü

Fatih Portakal'ın eşi Armağan Portakal İzmir'de çiftçilik yapıyor. Peki Fatih Portakal'ın karısı Armağan Portakal kimdir, çiftin çocukları var mı nasıl tanışıp evlendiler? İşte Armağan Portakal'ın instagramından yansıyan özel görüntüleri.

Abone ol

Fatih Portakal'ın eşi İstanbul'u bıraktı çiftçi oldu. Armağan Portakal kurduğu çiftlikte ürettiklerini satarak geçinmeye başladı. FOX'un başarılı anchormanı Fatih Portakal ile eşi Armağan Portakal'ın mutlu bir evlilikleri var. Fatih Portakal habercilik dünyasında ana haber bülteni ile zirvelerde gezinirken karısı Armağan Portakal da toprakla ve çiftlik hayatıyla uğraşıyor. İstanbul'daki hayatını bir kenara bırakıp İzmir Seferihisar'a yerleşen Armağan Portakal, zeyting yetiştiriyor, tavuk besliyor ve tam bir köylü gibi yaşıyor. Peki kimdir Fatih Portakal'ın karısı Armağan Portakal, çiftin çocukları var mı, eşi ne iş yapıyor? İşte Fatih Portakal'ın özel hayatı ve eşiyle ilgili bilinmeyenler;

Armağan Portakal'ın çiftçi olmasının hikayesine geçmeden önce çiftin instagram hesabından bir görüntülerini verelim. Fatih Portakal ile Armağan Portakal'ın düğün günlerinden bir fotoğraf bu... Fatih Portakal ile eşi Armağan Portakal 1997 yılında evlendiler. 20 yılı deviren evliliklerinde çocukları olmayan çift, birbirlerine hayli düşkünler. 

Armağan Portakal'ın çiftçilikten önce İstanbul'da çok başarılı bir iş hayatı vardı. 1992 yılında başladığı çalışma hayatında Armağan portakal, Türkiye'nin önemli firmalarında pazarlama bölümlerinde üst düzey yöneticilik yaptı. Fatih Portakal henüz şöhret olmamışken eşi üst düzey yönetici olarak iş dünyasında biliniyordu. Armağan Portakal'ın yaşamı eşi tanınan bir anchorman olunca değişti. Plazalardaki yoğun çalışma hayatına bir nokta koymaya karar veren Armağan Portakal, İzmir'in Seferihisar İlçesi'nde satın aldığı araziyle, hayatında yepyeni bir döneme başladı.Üzerinde zeytin ağaçları bulunan araziye 'genç güçlü' anlamına gelen 'Torlak Çiftliği' adını koyan Portakal, yıllardır sürdürdüğü şehir hayatından tarım ve toprak hayatına geçiş yaptı. Armağan Portakal, ilk olarak var olan zeytinlerin yanına yenilerini dikti. Tavuk yetiştirip arıcılık yaptı. Geleneksel yöntemlerle yaptığı reçelleri güneşte pişirip olgunlaştıran Portakal, Urla'nın özel sakız türü enginarını da yine Ege usulü dörde bölüp yapraklarıyla konserve kurdu. Sadece elle ve belli miktarda ürettikleri ürünleri de, kendisine ait 'Torlak Çiftliği' sitesinden pazarlamaya başladı.