BIST 9.008
DOLAR 32,33
EURO 35,04
ALTIN 2.279,52
HABER /  GÜNCEL

Fatih Portakal'ı portakal yiyerek protesto ettiler

Fransa'daki sarı yelekliler eylemini sunarken Türkiye için "Kaç kişi çıkacak sokağa korkudan" ifadelerini kullanan FOX TV Anahaber sunucusu Fatih Portakal, İzmirli vatandaşlar tarafından protesto edildi. Ancak vatandaşlar protestoyu portakal yiyerek gerçekleştirdi

Abone ol

FOX TV Anahaber spikeri Fatih Portakal, Fransa'daki sarı yelekliler eylemini sunurken yaptığı yorumla özellikle siyasi aktörlerin tepkisini çekmişti.

Portakal, 10 Aralık'ta sunduğu ana haber bülteninde, "Türkiye'de barışçıl protestolar olamaz, hadi bakalım barışçıl bir eylem için zamları protesto edelim. Doğal gaz zamlarını, hadi bakalım, yapabilecek miyiz? Kaç kişi çıkacak sokağa korkudan, endişeden dayak yerim vesaire. Hakkımı arayacağım ama ne yaparım başım belaya girer mi, kaç kişi çıkar Allah aşkına?" ifadelerini kullanmıştı.

Siyasi aktörlerin tepki göstermesinin yanı sıra bazı vatandaşlarda Faith Portakal'a gösterdiği tepkiyi sosyal medya aracılığı ile yayınladı.

İzmir'de bir grup vatandaş, Fatih Portakal'ı portakal yiyerek protesto etti.  İzmir Karabağlar'dan FOX sunucusuna seslenen vatandaşlar şu ifadeleri kullandı:" Bu portakal Allah'ın bize bahşettiği çok güzel portakal ama sen Washington'ın çürümüş, kokmuş portakalasın"

Erdoğan'dan Fatih Portakal'a sert tepki: Bu millet patlatır enseni