BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MEDYA

Fatih Portakal'dan Kılıçdaroğlu için olay sözler

FOX Ana Haber'de ünlü anchorman Fatih Portakal, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na fena yüklendi. Portakal Kılıçdaroğlu'nun kendisiyle yüzleşmediğini ve o koltukta oturmaması gerektiğini söyledi.

Abone ol

Fox Haber anchormani Fatih Portakal'ın hedefinde bu kez CHP lideri Kılıçdaroğlu vardı. Portakal CHP lideri Kılıçdaroğlu'nu eleştirdi.

Kılıçdaroğlu'nun bütün rakipleri kurultaya az bir zaman kala teker vazgeçti. Kemal Kılıçdaroğlu tek aday olarak girdiği CHP'nin 35. Kurultay'ında yeniden başkan seçildi.

CHP KENDİSİYLE YÜZLEŞMİYOR

CHP kurultayı haberini sunan Fox Haber anchormani Fatih Portakal haberin ardından Kemal kılıçdaroğlu'nu ve CHP'yi eleştirdi. Portakal CHP'nin kendisiyle yüzleşmediğini söyledi.

KILIÇDAROĞLU O KOLTUKTA OTURMAMALI

Portakal: "O soruyu soralım. Cumhuriyet Halk Partisi kendisiyle yüzleşiyor mu? Hayır. Onun da cevabı net ve açık. Zaten yüzleşse yaşanan seçim sonuçlarından sonra, Sayın Kılıçdaroğlu'nun o koltukta oturmaması gerekiyor. Kendisinin ben yapamadım, ben bırakıyorum, başka bir heyecan gelsin. Başka bir arkadaş götürsün demesi gerekir.

O KOLTUK TATLI GELDİĞİ İÇİN...

Ama yüzleşilmediği için veya o koltuk çok önemli bir koltuk olduğu için, tatlı bir koltuk olduğu için yüzleşmedi. MHP için de böyle, önümüzdeki günlerde onları da göreceğiz. Parti içi çoşku sadece kendi kongrelerinde kalıyor. Onun dışına da çok fazla sıçramıyor" şeklinde konuştu.