BIST 9.525
DOLAR 32,60
EURO 34,73
ALTIN 2.497,16
HABER /  MEDYA

Fatih Portakal o iddialara isyan etti

CHP'liler Fatih Portakal ve İsmail Küçükkaya'yı sosyal medyada topa tuttu. Kendilerine yönelik eleştirilere isyan eden Portakal, baskı ve tehdit iddialarına ise "Kendi mağlubiyetinizi, kendi ruhsal çöküntünüzü bize bağlamayın" sözleriyle cevap verdi.

Abone ol

Fatih Portakal, seçim yayınını erken kestiği iddiasıyla sosyal medyadan kendisine ve FOX TV'ye yönelik eleştirilere cevap verdi. Kimsenin tehdidi ve baskısı altında yayına sor vermediklerini söyleyen Portakal, sosyal medyadaki iddialara da "Kimse de gelip bizi korkutmadı. Böyle asılsız iddiaları da kamuoyuna pompalamayın" sözleriyle isyan etti.

İsmail Küçükkaya ile birlikte FOX TV ekranlarında seçim sonuçlarını izleyicileriyle paylaşan Fatih Portakal, dün akşam "yayını tehdit ve baskı nedeniyle erken kestikleri" yönündeki sosyal medya yalanlarına canlı yayında cevap verdi.

Yaklaşık 7.5 saat boyunca ekranda olduklarını ifade eden Portakal, sabaha kadar sürmesini bekledikleri seçim yayınını, sonuçların netleşmesiyle birlikte kendi iradeleriyle programı bitirme kararı aldıklarını, sonuçlar üzerine çok fazla söz söylemenin anlamsız olduğunu söyledi.

"TEHDİT YOK, BASKI YOK"

Portakal ve Küçükkaya'nın seçim sonuçlarının açıklanmasının uzun süreceği ihtimaline karşı yayının sabaha kadar sürebileceğini söylemesinin ardından programı erken sonlandırmaları, sosyal medyada söylentilere neden olmuştu. Portakal "'Polis mi geldi, başınıza bir şey mi dayadılar.' şeklinde gelen eleştirilere ise "Kendi mağlubiyetinizi, kendi ruhsal çöküntünüzü bize bağlamayın" sözleriyle cevap verdi.

BİR TEPKİ DE İNCE'YE

CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin İsmail Küçükkaya'ya ilişkin sözlerine de tepki gösteren Portakal, İnce'yi hatasını bu şekilde örtmeye çalışmakla suçladı.