BIST 9.916
DOLAR 32,53
EURO 34,92
ALTIN 2.436,24
HABER /  GÜNCEL

Facebook'taki kız kavgası kanlı bitti

Kızların Facebook'taki erkek kavgası kanlı bitti!

Abone ol
İzmir'in Konak İlçesi Eşrefpaşa Semti'nde aynı erkeğe aşık oldukları ileri sürülen N.K. ile A.T.'nin kavgası kanlı bitti. Facebook'ta birbirlerini düelloya çağırdıkları ileri sürülen kızlardan N.K., A.T.'nin yanında bulunan arkadaşı B.Ç.'yi kasığından bıçakladı. Ağır yarlanan genç kız hastanede tedavi altına alındı.
 
Olay, bugün öğleden sonra 474 Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre; açık lisede okuyan 17 yaşındaki N.K., ayrıldığı erkek arkadaşının Çınarlı Endüstri Meslek Lisesi öğrenicisi A.T. ile arkadaşlık yaptığını öğrenince sinirlendi. N.K. sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta ulaştığı A.T. ile tartıştı. Tartışmada bir araya gelmek için sözleşen kızlardan A.T., aynı okulda okuduğu arkadaşı B.Ç'nin de aralarında bulunduğu kız arkadaşlarıyla birlikte N.K'nın oturduğu Eşrefpaşa 474 Sokak'a gitti.

İddiaya göre N.K., gruptakilerin üzerine yürüyerek "A.T. hanginiz?" diye bağırdı. Elinde bıçak bulunan N.K., kimsenin ses çıkarmaması üzerine grubun önünde bulunan B.Ç.'yi kasığından yaraladı. B.Ç. yere yığılırken, yakındaki Güven Timleri ekipleri olaya müdahale etti.
B.Ç. taksiye bindirilerek Bozyaka'daki İzmir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılırken, N.K. ise gözaltına alındı. Ameliyata alınan B.Ç.'nin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenilirken, N.K. ise Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi.