BIST 10.209
DOLAR 32,41
EURO 34,81
ALTIN 2.404,70
HABER /  GÜNCEL

Facebook aşkı işinden kovdurdu!

İnternetten tanıştığı erkek, çalıştığı okula geldi... Fakat mesleğini farklı söyleyince kız istemedi... Reddedilmeyi hazmedemeyen Facebook aşkı, öğretim görevlisini bıçakladı.

Abone ol

Tekirdağ'da internetten tanıştığı garson C.T. tarafından aşkına karşılık alamadığı gerekçesi ile üniversite kampusunde bıçaklanan öğretim üyesi, 32 yaşındaki Ç.A., rektörlük kararı ile üniversitedeki işinden kovuldu.

İzmir'de garsonluk yapan C.T., 6 ay önce Facebook'ta Teknik Bilimler Yüksekokulu'nda öğretim görevlisi Ç.A. ile tanıştı. İnternet ortamında arkadaş olan A. ve T.'nin internet üzerinden sohbetleri sürdü.   

Ç. A.'ya duygusal olarak bağlanan C.T., 22 Haziran 2010 tarihinde Tekirdağ'a gitti. T., kampus kapısındaki güvenlik görevlilerine öğretim görevlisi Ç.A. ile görüşeceğini söyledi. Güvenlik noktasına kimliğini bırakan T.., Teknik Bilimler Yüksekokulu binasında Ç. A.'nın odasına girerek onunla konuşmak istediğini söyledi.

Kendisini ‘subay' olarak tanıtan C.T.'nin garson olduğunu öğrenen Ç.A., konuşmak istemediğini söyleyince aralarında tartışma çıktı. Öğretim görevlisi A.'nın söylediklerine tepki gösteren T., cebinden çıkardığı bıçağı Ç.A.'nın sol bacağına sapladı. Ç.A. 1 hafta kaldığı hastanede tedavi olduktan sonra taburcu edildi. C.T. ise çıkarıldığı mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi’nin Değirmenaltı Yerleşkesi'nde meydana gelen olayla ilgili olarak üniversite yönetimi idari soruşturma başlattı. Üniversitede 1 yıldan bu yana sözleşmeli olarak çalışan öğretim görevlisi Ç.A.'ın ifadesini alan üniversite senatosu A.’nın sözleşmesinin fesh edilmesine karar verdi. Karar tebliğ edilen Ç.A., üniversite ile ilişiğini kesti.

YEĞENİNİ TRAVESTİYE GÖTÜRDÜ, HAPİS CEZASI ALDI! AYRINTILAR DİĞER SAYFADA...

[PAGE]

Bursa’nın merkez Osmangazi İlçesi’nde 24 yaşındaki motor ustası Mehmet A., 13 yaşındaki yeğeni M.A.’yı “ilk cinsel deneyimini” yaşaması için hayat kadını olarak tanıdığı Seyhan A.’ya (27) götürdü. İddiaya göre; küçük M.A., amcasının ödediği 30 TL karşılığında Seyhan A.’ya ait evde ilk birlikteliğini yaşadıktan sonra evden ayrıldı. Devriye gezen Ahlak Bürosu ekipleri, evden çıkarken gördükleri amca ve yeğenini durdurdu.

Ekipler Mehmet A. ile Seyhan A.’yı gözaltına aldı. M.A. ilişkiye girdiğini doğrulayınca; Mehmet A. ile transseksüel Seyhan A. hakkında “çocuğun nitelikli cinsel istismarı” suçlamasıyla işlem yapıldı. Adliyeye çıkarılan Seyhan A. tutuklandı, Mehmet A. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

MAVİ KİMLİK KULLANIYOR

2 yıl önce geçirdiği ameliyatla kadın olduğu ortaya çıkan ve halen mavi kimlik kullandığı öğrenilen Seyhan A., avukatı aracılığıyla tutuklamaya itiraz etti ancak üst mahkeme bu itirazı reddetti. Soruşturmayı tamamlayan Cumhuriyet Savcısı Evrim Uzunsoy; transseksüel Seyhan A. ve amca Mehmet A. hakkında TCK’nın 103.maddesi gereğince “çocuğun cinsel istismarı” suçundan 8-15 yıl arası hapis istemiyle dava
açtı. Dava önümüzdeki günlerde Bursa 4. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülmeye başlanacak.

AŞK İNTİHARI MI? AYRINTILAR DİĞER SAYFADA...

[PAGE]

Sakarya'nın Karasu İlçesi'ndeki Karadeniz sahilinde 31 yaşındaki Nergis Başak ile 44 yaşındaki Ali Togay'ın cesetleri bulundu. Bu kişilerin intihar etmiş olabilecekleri belirtildi.

Bugün saat 06.00 sıralarında sahilde kadın ve erkek cesedi gören vatandaşlar durumu polise bildirdi. 32 Evler Mahallesi'ndeki sahile gelen polis ekipleri cesetleri sudan çıkarttı. Cesetlerden kadın olanının Kocaeli doğumlu Nergis Başak ile Karasu İlçesi Yuvalıdere nüfusuna kayıtlı Ali Togay'a ait olduğu belirlenen cesetlerden erkeğin çıplak, kadının ise giyinik olduğu görüldü. Yapılan ilk incelemelerinde alkollü oldukları, iki kişinin ayrıca akşam saatlerinde İlçedeki içkili bir gazinoda görüldükleri anlaşıldı. Cesetler ilk incelemenin ardından kesin ölüm sebeplerinin belirlenmesi için İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Yetkililer ikisi de evli olan kadın ve erkeğin intihar etmiş olabileceklerini bildirirken, Ali Togay'ın denize girip boğulma tehlikesi geçirmesi üzerine kadının onu kurtarmak amacıyla denize girmiş olabileceği olasılığı üzerinde duruyor.