BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MAGAZİN

Ezel Dizisi'nin yeni transferi 'Bade'!

Ezel, ekibine kattığı yeni oyuncularla şaşırtmaya devam ediyor. İşte yeni kahramanın rolü hakkında tüyolar!

Abone ol

'Bade' karakteri henüz diziye yeni dahil olmasına rağmen, 'Ezel'i nasıl bir hikayeye sürükleyeceği büyük bir merak konusu olmaya başladı. Dizinin başarılı senaristi Pınar Bulut, 'Bade' ile ilgili merak edilenleri cevapladı...

* 'Bade' Kenan Birkan'ın mı yoksa 'Ezel'in tarafında mı olacak?
'Bade' iki tarafa da ait bir karakter değil, o sadece kendi tarafında. Ama bazı sırları var. Bu sırlar onu bir tarafa çekecek mi bilinmez. Ama sonunda aşk 'Bade'yi bir tarafa çekecek diyebiliriz.

* 'Bade'nin gelişi, dizide hangi dengeleri değiştirecek?
'Bade' ilişkiler üzerinden bazı dengeleri değiştirecek. Bazı aşkları küllendirecek, bazılarını ise alevlendirecek. Alevlenen aşklar kimi için mutluluk, kimileri için yeni tuzaklar demek...

* 'Bade' ile 'Ezel' arasında bir aşk yaşanacak mı?
Her şey mümkün. 'Bade' 'Ezel'in çevresindeki kadınlara benzemiyor. İlk kez bir kadın 'Ezel'e 'Eyşan'ı unutturabilecek mi? 'Eyşan' buna izin verecek mi? 'Bade' ve 'Ezel' için bu olasılıklar mümkün.

BİR YIL SONRA YOLLARI KESİŞTİ
BAŞLIKLI HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN..

[PAGE]


Deniz Seki; eski aşkı Hüsnü Şenlendirici ile bir yıl sonra, Sapphire'in 54'üncü katında yapılan partide karşılaşınca mekanı apar topar terk etti!

 

ŞENLENDİRİCİ SAHNEYE ÇIKTI
Zirvede kötü sürpriz! Ünlü mimar Murat Tabanlıoğlu, 50'nci doğum gününü Avrupa'nın en yüksek binası olan İstanbul Sapphire'in 54'üncü katında kutladı. Partiye Deniz Seki de katıldı. Gecede eski sevgilisi Hüsnü Şenlendirici'nin sahne alacağını öğrenen ünlü sanatçı, ne yapacağını şaşırıp hemen mekandan ayrıldı.

O ANKİ ORTAMA BAĞLI OLURDU

Kızgın şekilde geceyi terk eden Seki, "Çıkmam lazım, işlerim var" dedi. Hüsnü Şenlendirici ise gecenin sonunda "Evet, tesadüf ki Deniz de içerideydi" dedi. Ünlü klarnetçi, "Karşılaşsanız tepkiniz ne olurdu?" soruna ise şu yanıtı verdi: "Nasıl yaklaşacağım o anki ortamın durumuna bağlı olurdu!"

ERÇETİN BEBEĞİNİ ALDIRACAK
HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN..

[PAGE]

Yeşim Erçetin-Emre Matraş çiftinin dört aylık evliliği hüsranla bitti!

Eşinin boşanma kararını TV'den öğrenen 1.5 aylık hamile Erçetin, "Bu evlilik hayatımın hatasıydı" dedi. Erçetin'in bu hafta kürtaj yaptırıp Matraş'a da tazminat davası açacağı öğrenildi.

ARDA TURAN GAZETECİLERE ÇATTI
HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN..

[PAGE]


Petrolcü işadamı Dinçer Azaphan, önceki gece Polat Renaissance Otel'de düzenlenen düğünle evlendi. Uzun süredir birlikte olduğu Duygu Helvacıoğlu ile nikah masasına oturan Azaphan'ın mutluluğuna 700 davetli tanık oldu.

EVLİLİĞE EN YAKIN  İSİM...
Şişli Belediyesi Başkanı Mustafa Sarıgül'ün kıydığı nikahın şahitleri ise Abdurrahim Albayrak, Selahattin Ayan, Ahmet Kaşıbeyaz ve Arda Turan oldu. Sarıgül'ün Arda'yı kast ederek "İçimizde evliliğe en yakın isim olan genç bir arkadaşımız var. Evlilik cüzdanını onun vermesini rica edeceğim" sözleri geceye damgasını vurdu. Arda, Sinem Kobal'ı soran gazetecilere sinirlenerek "Kız arkadaşımı rahat bırakın" dedi.

TASARIMCILAR KATE'NİN GELİNLİĞİNİ KOVALIYOR
HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN..

[PAGE]


Yaklaşık bir ay önce İngiltere Prensi William ile nişanlanan Kate Middleton'ın giyeceği gelinlik, dünya basınının şu aralar en çok merak ettiği konulardan biri...

TASARIMCILARDAN ESKİZ
Gazetelerde her gün, Middleton'ın gelinliğinin kimin tarafından hazırlanacağına dair iddialar yer alıyor. Gazeteler, tasarımcıların bu konudaki tüyolarını sayfalarına taşıyor. Son olarak moda dünyasının yakından takip ettiği Women's Wear Daily gazetesi, 19 tasarımcıdan Middleton için gelinlik tasarlamasını istedi. Aralarında Karl Lagerfeld, Vera Wang ve Alberta Ferretti'nin de olduğu ünlü tasarımcılara ait gelinlik eskizleri gazetede yayınlandı.

10 BİN İNCİSİ VARDI
Prens William'ın anne ve babasının düğün töreni bu yüzyıla damgasını vurdu. Prenses Diana, Elizabeth ve David Emanuel tasarımı bir gelinlik giydi. Gelinliğin üzerindeki süslemeler için 10 bin inci kullanıldı.

KIVANÇ TATLITUĞ SONUNDA AÇIKLADI
HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN..

[PAGE]


Çekimlerine yakında  başlanacağı söylenen Türk- Fransız ortak yapımı 'Sword And Ney-Kılıç ve Ney' adlı filmde rol almaya hazırlanan Fransız oyuncu Guillaume Delorme, önceki akşam filmin yapımcısı İsmail Umaç ve senarist Claire G. Evren ile Reina'da yemek yedi.

"HAYIRLI OLSUN"
Yapımcılar tarafından yapılan basın açıklamasında Delorme'ye Kıvanç Tatlıtuğ'un da eşlik edeceği belirtilmişti. Oysa önceki akşam Arnavutköy'deki Eftelya Balıkçı'sında olan Tatlıtuğ, mekan çıkışında gazetecilerin "Hayırlı olsun, 'Kılıç ve Ney' filminde oynuyormuşsunuz" demesi üzerine çok şaşırdı. "Yok öyle bir proje, nereden çıkarttınız?" diyen Tatlıtuğ, gazetecilerin, isminin geçtiği basın bültenini göstermesi üzerine şaşkına döndü ve "Yok öyle bir şey. Bana resmi bir teklif gelmiş değil. Ne diyeceğimi bilemiyorum valla!" dedi.

TÜRK MALI DİZİSİ İÇİN SON AÇIKLAMA DA ONDAN GEDİ
HABERİ DİĞER SAYFA TIKLAYIN..

[PAGE]

'Türk Malı' dizisinde yılan hikayesine dönen 'Abiye' tartışması nihayet sonuçlandı. Dizinin oyuncularından Gamze Topuz, ekibe 'Abiye' karakteri olarak kimsenin katılmayacağını söyledi. "İddiaların aksine ne Büşra Pekin ne de Zuhal Topal 'Abiye' olmayacak" diyen Topuz, Binnnur Kaya'nın sözleşmesi bittiği için diziye devam etmeyeceğini söyledi.

SETTE GERGİNLİK YOK
Sette hiçbir gerginlik yaşanmadığını, Şafak Sezer ile Binnur Kaya'nın birbirleri ile çok iyi anlaştıklarını belirten Topuz şöyle konuştu: "Sette her gün tam bir bayram havası var. Herkes şakalaşıp eğleniyor. Çok keyifli bir çalışmaya imza atıyoruz."

ZEYNEP BEŞERLER'DEN SARAN AÇIKLAMASI
HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN..

[PAGE]

Saran Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran'ın Zeynep Beşerler'le ilişkisi magazin gündemine bomba gibi düştü. İkilinin 14 Aralık Salı gecesi bir restoranda baş başa görüldüğü iddia edilmişti.

Posta gazetesine konuşan Zeynep Beşerler, "O restorandan Sadettin Bey'in yapım ekibiyle toplantıdaydım. Sadettin Saran'ın da başka bir toplantısı vardı. 10 dakikalığına yanımıza uğradı. İşlerin nasıl gittiğini sordu.

Yalnızca 10 dakika görüştük diye nasıl dedikodu çıktı anlamıyorum. Aramızda asla bir ilişki yok" dedi.