BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Eyüp'e yeni spor okulu!

Spor salonsuz okul kalmaması amacıyla açılan okullara bir yenisi daha eklendi. İşte Eyüp'teki yeni okul!

Abone ol

İlçedeki okullara spor salonu yaptıran Eyüp Belediyesi, taşıyıcı sistemi çelik konstrüksiyon olan portatif çadır şeklindeki spor salonlarından altıncısı Feridun Tümer İlköğretim Okulu'nda açtı.

Açılışa, Eyüp Kaymakamı Osman Kaymak, Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu, Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis üyeleri, müdürler, öğretmenler, öğrenciler ve velileri katıldı.

Okula geldiğinde çocukların sevgi tezahüratlarıyla karşılanan Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu, yaptığı konuşmada, Eyüp'te spor salonsuz okul kalmayacağını müjdeledi. Kavuncu, "Eğitime destek bizim için her şeyin başında geldi.'' diyerek şöyle konuştu:

''Bu konuda her türlü çalışmayı yapıyoruz. Bahçesi ve alanı müsait olan bütün okullarımıza portatif spor salonu yaptıracağız. Şu anda altıncısını açıyoruz. Önümüzdeki günlerde birkaç okulumuzda birden açmaya hedefliyoruz. Öğretim yılı içersinde öğrencilerimizin buralarda spor yapmalarını arzuluyoruz. Bu spor salonlarından mahalle sakinleri ve aileler de yararlanıyor."

Eyüp İlçe Kaymakamı Osman Kaymakam da yaptığı konuşmada, "Bir ülke eğitimdeki konuları çözmüşse geleceğe emin adımlarla ilerleyebilir. Birinci vazifemiz eğitimde başarıyı sağlamak. Bütün hedefimiz bütün çocuklarımızın en iyi eğitimi almaları ve geleceğe en iyi şekilde hazırlanmalarıdır. Eyüp Belediyesini bu çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum." diye konuştu.

Konuşmaların ardından salonun açılışını Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu, Eyüp İlçe Kaymakamı Osman Kaymakam ve öğrenciler yaptı. Başkan ve açılışa katılan diğer konuklar spor salonunda futbol ve basketbol atışı gerçekleştirdiler.