BIST 10.083
DOLAR 32,39
EURO 34,80
ALTIN 2.439,86
HABER /  DÜNYA

Eylemde görevli polise doğum günü sürpizi

Bursa’da, Gezi Parkı eylemlerinden dolayı AK Parti İl Teşkilatı önünde görev yapan çevik kuvvet ekiplerinden 2 kişiye mesai arkadaşları sürp...

Abone ol

Bursa’da, Gezi Parkı eylemlerinden dolayı AK Parti İl Teşkilatı önünde görev yapan çevik kuvvet ekiplerinden 2 kişiye mesai arkadaşları sürpriz doğum günü partisi düzenledi.
Bursa’da çevik kuvvet ekipleri, gruptan 2 arkadaşlarına sürpriz doğum günü partisi düzenledi. Arkadaşlarından habersiz pasta alan polis ekipleri, mesai arkadaşları için program düzenlendi. Daha sonra arkadaşlarını davet eden polisler Yunus Kulaksızoğlu ve Fırat Gür’e sürpriz yaparak, doğum günlerini kutladı. Bir anda ne olduğunu anlayamayan Kulaksızoğlu ve Gür şaşkınlıklarını gizleyemedi. Daha sonra 2 polis memuru, arkadaşları tarafından hazırlanan pasta üzerindeki mumları üfledi. Pastayı dilimleyerek arkadaşlarına ikram eden Kulaksıoğlu ve Gür’e pastanın ilk dilimini komiserleri Yüksel Çetin ikram etti. Kulaksızoğlu 24., Gür ise 22. yaş günün kutladı. Ayrıca arkadaşları 2 polise aldıkları hediyeleri de takdim etti.
Arkadaşlarının kendilerine bir sürpriz yaptığını ifade eden Kulaksızoğlu, “Yoğun çalışma ortamında ve ülkemizin geçirdiği bu sıkıntılı günlerde böyle bir sürpriz yaptığınız için teşekkür ederim. Bizde böyle birlik ve beraberlik içerisinde devam edeceğiz” dedi. Fırat Gür ise, böyle bir sürpriz düşündükleri için arkadaşlarına teşekkür etti.
(İHA)