BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Evren böyle görüntülendi

Kenan Evren, rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. GATA'ya sevk edilen Evren işte böyle görüntülendi.

Abone ol

7. Cumhurbaşkanı Kenan Evren, dün akşam Bodrum Yalıkavak'taki yazlığında rahatsızlandı. Geçici kalp pili takılan Evren, ambulans uçakla Bodrum'dan Ankara'ya sevk edildi.

Bodrum Yalıkavak'da yazlığında rahatsızlanan 91 yaşındaki Evren'in hastalığının bağırsak kanamasından kaynaklandığı belirtiliyor.

Evren'i taşıyan uçak Ankara Etimesgut Askeri Havaalanı'na indi. Kenan Evren, burada bekleyen bir ambulans ile Gülhane Askeri Tıp Akademisi'ne (GATA) götürüldü.

Evren'in bulunduğu ambulansın, eskortlar eşliğinde saat 03.50'de Gülhane Askeri tıp Akademisi'ne giriş yaptığı gözlendi.

KARDİOLOG CAN: ‘EVREN'İN DURUMU STABİL’
Unıversial Hospital Bodrum Hastanesi doktoru ve Evren’e ilk müdahaleyi yapan kardiolog Naser Can, yaptığı açıklamada Evren’in nabzının ve solunum sisteminin düşmesi ayrıca daha önceden gelen kalın bağırsaktaki kanamanın artması üzerine kalp ritmini düzenlemek amacıyla kalp pili taktıklarını belirterek “Kalp pili, kalbin çok yavaşlaması veya durmaya yönelik pozisyonda devreye girer, Evren’in durumu stabil olarak devam ediyor” dedi.

EVREN, YOĞUN BAKIMDA FENERBAHÇE’Yİ SORDU
Unıversial Hospital Bodrum Hastanesi'nde yoğun bakım ünitesinde teravi gören Kenan Evren, Ali Şen ile yaptığı görüşmede Fenerbahçe’nin durumunu değerlendirdi. Beşiktaş'ı 2- 0 yenen Fenerbahçe’yi kutladığı belirtilen Evren’in, “Fenerbahçe sezon başında iyi top oynadı, çok beğendim sezon öncesi moralim düzeldi” dediği öğrenildi.

İŞTE EVREN'İN BODRUM'DAN GATA'YA SEVKEDİLİRKEN AMBULANSTAKİ SON GÖRÜNTÜLERİ

[PAGE] [PAGE] [PAGE]