BIST 10.083
DOLAR 32,40
EURO 34,79
ALTIN 2.439,83
HABER /  DÜNYA

Evliliklerini anlattı

Tom Cruise’dan ayrılarak "ruh arkadaşı" olarak nitelediği şarkıcı Keith Urban ile hayatını birleştiren Nicole Kidman, evliliklerine dair ö...

Abone ol

Tom Cruise’dan ayrılarak "ruh arkadaşı" olarak nitelediği şarkıcı Keith Urban ile hayatını birleştiren Nicole Kidman, evliliklerine dair önemli açıklamalarda bulundu.
1990-2001 yılları arasında Cruise’la evli kalan 46 yaşındaki Avustralyalı aktrist, Vanity Fair dergisinin Aralık sayısına yaptığı açıklamada, evlendiğinde sadece 23 yaşında olduğunu belirterek, "Çok gençtim. Tom’la yaşadıklarımıza saygısızlık etmek istemem ama şu an en büyük aşkımla birlikteyim. Bir ilişkiden diğerine zıplamak istemiyordum fakat yalnız başıma kalacak bolca vaktim oldu ki, bu da gerçekten iyi geldi çünkü evlendiğimde gerçekten daha çocuktum ve büyümeye ihtiyacım vardı" ifadelerini kullandı.
Hollywood yıldızı ile ilk kez 1990’daki yarış filmi "Days of Thunder"ın setinde tanışan Kidman, daha sonra Cruise ile başrollerini paylaştığı "Far and Away" ve Eyes Wide Shut" filmlerinde rol aldı.

"BUNU BRAD VE ANGELINA ANLAR"
Cruise ile birlikte olduğu dönemde en çok takip edilen ünlü çift olarak büyük bir ilgi topladıklarını söyleyen Kidman, herkesin odağındaki kişiler olarak yaşadıklarının çok derin bir romantizm oluşturduğunu belirterek, "Bunu ancak Brad ve Angelina anlar çünkü ancak onlar bunun ne demek olduğunu hissedebilirler" dedi.
Kendisi gibi 46 yaşında olan Urban ile olan birlikteliğinin ise, "çok huzurlu, yakın ve sıkı" olduğunu belirten Kidman, "ünlü olmanın hayatının önüne geçmediği bir yerde" yaşamanın da kendisini mutlu ettiğini söyledi.

AİLE VE SANAT ARASINDA BOCALAMIŞ
Hem kişisel hem de mesleki olarak hayatını aşkı ve çocuklarına vermekle sanatsal arzularına adamak arasında doğru dengeyi bulmakta zorlandığını kaydeden Kidman, "Bir aileniz olmasını istiyorsanız çok şeyden vazgeçmek zorunda kalıyorsunuz. Tabii ki bir kariyeriniz var, yoksa Hollywood’da yaşayamazsınız, ki aslında burada olduğunuzda her şey onun etrafında dönüyor. Bense başka birinin kariyeri çevresinde dönmeyi ve sonunda kendimi bulmayı tercih ederim. Her ikisine de tümüyle kendimi vermek isterdim ama bu hiçbir zaman işe yaramıyor" diye konuştu.
(İHA)