BIST 10.320
DOLAR 32,26
EURO 35,10
ALTIN 2.466,64
HABER /  DÜNYA

Yıllar sonra Ankaralılarla buluşuyor

Ünlü sanatçı Zülfü Livaneli, yıllar sonra Ankaralı sevenleriyle buluşuyor. <br/>Çankaya Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Çansera Kent...

Abone ol

Ünlü sanatçı Zülfü Livaneli, yıllar sonra Ankaralı sevenleriyle buluşuyor.
Çankaya Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Çansera Kent Bahçesi’nin açılışı nedeniyle düzenlenecek iki günlük konser etkinlikleri kapsamında Ankara’ya gelecek olan Zülfü Livaneli, Ankaralı sevenlerine unutulmaz bir konser verecek. Konser, 90 bin metrekarelik alana sahip olan Çansera’nın içinde festival ve konser etkinlikleri için özel olarak tasarlanan alanda gerçekleştirilecek. Livaneli, sevenleri ile "Ey Özgürlük" diyerek Ankara’ya seslenecek.
Çansera’nın açılışı nedeniyle iki gün sürecek konser etkinliklerinde 2 Kasım günü Hadise, Zakkum, Manga sahne alırken, 3 Kasım’da Mabel Matiz, Moğollor ve Zülfü Livaneli Ankaralılarla buluşacak. Ücretsiz olarak gerçekleştirilecek konserlere gitmek isteyen vatandaşlar, 100. Yıl-Çukurambar bölgesindeki MTA ve Çankaya Üniversitesi arasında yer alan Çansera’ya Öğretmenler Caddesi üzerinden ulaşabilecekler.
(İHA)