BIST 10.046
DOLAR 32,43
EURO 34,62
ALTIN 2.383,48
HABER /  BİLİM - TEKNOLOJİ

Evlilik arifesindekilere Google desteği!

Çiftlerin en önemli zamanlarından olan Düğün arifesine teknolojiden de destek geldi. İşte Google'ın genç çiftlere sunduğu o kolaylık..

Abone ol

Google yeni hizmetiyle, hem kız tarafına hem de oğlan tarafına destek olacak.

Haber, İnternet kullanıcılarına arama motorundan çok daha fazlasını sunan Google, birçok konuda hayatımızı kolaylaştırıyor. Her geçen gün yeni hizmetlerle karşımıza çıkan arama devi, şimdi de evlilik arefesindekilerin yardımına koşuyor. Google’ın yeni hizmetiyle artık düğün hazırlığı yapanlar, kendi evlilik sitelerini yaratabilecekler.

cnetturkiye haberine göre Google Sites, Docs ve Picnik ile desteklenen “Google Weddings”in marifetleri tabii ki sadece bununla sınırlı değil. Düğün arefesindekiler Google’ın araçlarını kullanarak fotoğraf düzenleme, gelinlik, davetiye gibi birçok konuda yardım alabilecekler. Arama devi, her şeyin sorunsuz olabilmesi için düğün planlayıcısı Michelle Rago ile beraber çalıştı.

Yani Google’ın bu hizmetinden faydalanacaklar, Mihchelle Rago’nun çiftler için ipuçlarından da yararlanacaklar. Ayrıca Google bu yeni hizmetini kullananlar arasından yapılacak olan çekilişle, üyelerine 25 bin dolar kazanma şansı da sunacak. Google’ın evlilik planlama sitesi için buraya tıklayabilirsiniz.