BIST 10.471
DOLAR 32,57
EURO 34,99
ALTIN 2.434,40
HABER /  GÜNCEL

Evlenme teklifini kabul etmeyince...

Aşık olduğu kadın evlenme teklifini kabul etmeyince dehşet saçtı...

Abone ol

Antalya'nın Kumluca İlçesi'nde, pansiyoncu 41 yaşındaki Yılmaz Dalkıran, evlilik teklifine olumsuz yanıt veren 36 yaşındaki Sema Aydoğmuş'u öldürdü.

Olay, Adrasan Beldesi'ndeki halk pazarında meydana geldi. Beldede küçük bir pansiyon işleten Yılmaz Dalkıran, bir süredir takip ettiği, hoşlandığı ve evlenme teklifinde bulunduğu Sema Aydoğmuş ile pazar yerinde karşılaştı. 2 çocuk annesi olan ve boşanmak üzere olduğu eşiyle uzun süredir ayrı yaşayan Sema Aydoğmuş'a evlenme teklifini yineleyen Dalkıran, olumsuz yanıt alınca öfkelendi.

Tartışma alevlenince belindeki tabancayı çıkaran Dalkıran,Sema Aydoğmuş'a 6 el ateş etti. Başı, yüzü ve vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan Aydoğmuş, pazar yerinde can verdi. Sema Aydoğmuş'un cesedi, Kumluca Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı, ardından da otopsisi için Antalya Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Seken kurşunlardan ikisi de pazarcı Salih Ateş'in ayağı ve koluna isabet etti. Kumluca Devlet Hastanesi'nde tedaviye alınan Ateş'in sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Olayın ardından kaçan Yılmaz Dalkıran ise bir süre sonra ruhsatsız tabancasıyla birlikte Jandarma Karakol Komutanlığı'na giderek teslim oldu. Cinayetle ilgili soruşturma başlatılırken, Dalkıran ifadesinin ardından adliyeye sevk edilecek.

DAHA ÖNCE DE EŞİNİ ÖLDÜRMÜŞ
4 çocuk babası Dalkıran'ın 8 yıl önce de tartıştığı eşini tabancayla öldürüp cezaevine girdiği, ancak `yüzde 47 oranında akli dengesinin yerinde olmadığına' ilişkin düzenlenen rapor sayesinde, 4 yıl cezaevinde kaldıktan sonra salıverildiği kaydedildi.

Dalkıran'ın, birkaç gün önce de Sema Aydoğmuş'u çalıştırmamaları için Adrasan'daki bazı seracıları tehdit ettiği öğrenildi.