BIST 10.277
DOLAR 32,29
EURO 34,80
ALTIN 2.394,43
HABER /  DÜNYA

Evlenme teklif ederken yıldırım çarptı

Dağlık bir bölgede kız arkadaşına sürpriz yapmaya hazırlanan gencin hayalleri beklenmedik bir şekilde son buldu.

Abone ol

ABD'nin Kuzey Carolina eyaletindeki dağlık bir bölgede kız arkadaşına sürpriz yapmaya hazırlanan 30 yaşındaki Richard Butler'ın hayalleri beklenmedik bir şekilde son buldu.

Butler, evlilik teklifi yapıp yüzüğü cebinden çıkardığı sırada, 25 yaşındaki Bethany Lott'a yıldırım düştü. Lott cevap veremeden hayatını kaybederken, Butler ağır yaralandı.

Asheville Citizen Times gazetesinin haberine göre, Max Patch Bald bölgesine giden iki sevgili, güzel manzaranın tadını çıkarmak için dağlık arazinin zirvesine çıktı. Knoxville ve Tennessee'e iki yıldırım düştükten sonra, üçüncü yıldırım evlilik teklifi aldığı sırada Bethany Lott'un üzerine düştü.

Üçüncü dereceden yanıkları olan Butler, "Bana cevap vermemişti. Yıldırım düştü. 180 derece dönerek düştüm. Ayakkabılarımdan duman tütüyordu, bacaklarım jöleye dönüşmüştü ve sanki kalçalarım halen alevler içindeydi. Bethany'ye emekledim, 15 dakika kalp masajı yaptım ama kurtaramadım" dedi.

Olay yerine 20 dakika sonra gelen kurtarma ekipleri, Richard Butler'ı hastaneye kaldırıp tedavi altına aldı. Bethany Lott ise, tüm müdahalelere rağmen hayata döndürülemedi. Lott'un son sözlerinin, "Bak, manzara ne kadar güzel" olduğu öğrenildi.