BIST 10.057
DOLAR 32,25
EURO 34,81
ALTIN 2.426,66
HABER /  GÜNCEL

Evlenip hamile kaldı, yine kurtulamadı!

Bursa'da evli 9 aylık hamile 30 yaşındaki kadın, kendisini sürekli rahatsız eden eski sevgilisini vurdu

Abone ol

Bursa'da evli 9 aylık hamile 30 yaşındaki kadın, kendisini sürekli rahatsız eden ve dün gece evinin önüne gelen, evlenmeden önceki sevgilisi 43 yaşındaki adamı av tüfeği ile vurarak yaraladı.

A.Ş. gözaltına alınırken, hastaneye kaldırılan Z.O. ise ameliyat edildi. Polis olay yerinde 5 boş fişek buldu.

Merkez Osmangazi İlçesi Bağlarbaşı Mahallesi Gün Sokak'ta oturan A.Ş. bir süre arkadaşlık yaptığı Z.O'dan ayrıldıktan sonra geçen yıl bir başkasıyla evlendi. A.Ş'nin arkadaşlık yaptığı Z.O, iddiaya göre evlenmesine rağmen eski sevgilisini son günlerde sürekli rahatsız etmeye başladı. Dün akşam 16 BC 515 plakalı otomobil ile Şahin'in evinin önüne bir kez daha gelen Z.O, bu kez beklenmedik sürpriz ile karşılaştı. Evinin penceresinden bakınca Z.O'yu binanın önünde otomobilde gören genç kadın çılgına döndü.

TÜFEĞİ ALIP DIŞARI ÇIKTI

Kocasının evde olmadığı bir sırada aynı binada kaldığı kardeşlerine ait ruhsatlı av tüfeğini alan A.Ş. kapıdan çıkarak otomobilde bekleyen Z.O'ya 5 el ateş etti. Saçmalar bacağına isabet eden Z.O aracıyla olay yerinden uzaklaştı. Eve dönen genç kadın telefon ile polisi arayıp, "Ben adam vurdum. Gelin beni teslim alın" dedi.

Polis bir süre sonra eve giderek A.Ş'yi gözaltına alırken, yaralanan Z.O ise evin 500 metre uzağında aşırı kan kaybettiğini görünce cep telefonu ile aradığı 112 Acil Servis'ten yardım istedi. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan Z.O ambulansla Çekirge Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Alkollü olduğu belirlenen Z.O. ameliyata alındı.

'TACİZLERİNE ARTIK DAYANAMADIM'

Emniyet Müdürlüğü'nde verdiği ifadede Z.O'nun tacizlerine artık dayanamadığını söyleyen A.Ş, "Evlenip 9 aylık hamile olmama rağmen beni rahat bırakmıyordu. Sürekli rahatsız ediyordu. Kocamın evde olmadığı sırada onu bir kez daha görünce çılgına döndüm. Bir anlık sinirle ne yaptığımı bilmiyorum" dedi.

Olayla ilgili soruşturmaya Bursa Cumhuriyet Savcılığı'nca başlandı.

MAHALLE SAPIĞI İŞ ÜSTÜNDE YAKALANDI

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Samsun'da 4 üniverisite öğrencisi kıza cinsel organını göstererek tacizde bulunduğu iddia edilen 34 yaşındaki H. A., sivil ekipler tarafından suçüstü yakalandı.

Olay İlkadım İlçesi Hançerli Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre Ondokuz Mayıs Üniversitesi'nde öğrenci olan ve aynı evde kalan Z.B. (21), G.B. (19), S.E. (20) ;ve K.Y. (20) isimli kız öğrenciler iki gün önce okul çıkışı evlerine giderken, aynı mahallede oturan evli H.A. karşılarına çıkarak cinsel organını gösterdi.

KIZLAR BAĞIRINCA KAÇTI

H.A., kızların bağırması üzerine olay yerinden kaçtı. Polise giden kız öğrenciler H.A.'nın kendilerine cinsel organını göstererek tacizde bulunduğunu söyleyip şikayette bulundu. Şikayetin ardından polis, şüpheliyi suçüstü yapmak için harekete geçti.

SİVİL KADIN POLİSLE SUÇÜSTÜ

Evin çevresinde sivil ekipler beklerken, kız öğrencilerin yanına da ;sivil kadın ;polis verildi.

Dün akşam okuldan çıkan kızlar, yanlarındaki sivil kadın polisle birlikte eve doğru yola ;çıktı. Kızları okul çıkışından sonra takip eden şüpheli, mahalleye girdiklerinde kimsenin olmayışından faydalanarak yine cinsel organını çıkartıp tacizde bulundu.

Sivil ekipler tarafından yakalanan H.A. gözaltına alındı.

SERBEST BIRAKILDI

Polisteki işlemlerin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen H.A. savcılık ifadesinin ardından sevk edildiği nöbetçi mahkeme tarafından Denetimli Serbestlik Yasası gereğince tutuksuz yargılanmak üzere serbest bıraktı.

KOCA ŞİDDETİNDEN KAÇARKEN ÖLDÜRÜLDÜ

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Kocasından şiddet gördüğü için ülkesine dönmek üzere evden ayrılan Azerbaycan uyruklu kadın, eşinin kuzeni tarafından öldürüldü. Kadının kocası da gözaltına alındı

Sonu gelmeyen kadın cinayetlerine, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nün ilk saatlerinde İstanbul'da bir yenisi eklendi. Azerbaycan uyruklu Natavar Jabbarzade Mengütay (40), 2006'da Fevzi Mengütay (49) ile dini nikâhlı olarak birlikte yaşamaya başladı. Eski eşinden bir çocuğu olan kadın, iki çocuk daha dünyaya getirince çift, 2010'da evlendi. Kocasından sürekli şiddet gören Natavar Mengütay, geçen yıl boşanma davası açtıysa da, şikâyetinden vazgeçince dava kapandı. Kocasından sürekli dayak yiyen genç kadın, 12 Ocak'ta polise şikâyetçi oldu.

ZANLI ZEKÂ ENGELLİ

Bunun üzerine sığınma evine yerleştirilen Natavar Mengütay, burada bir gün kaldıktan sonra tekrar evine döndü. Çift arasında bu kez çocukların paylaşımı konusunda tartışma yaşandı. Kocasının çocuklarını vermemekte direnmesi üzerine çaresiz kalan kadın, ülkesine dönmeye karar verdi. Önceki akşam çocuklarına son kez sarılan Natavar Jabbarzade Mengütay, elindeki üç bavulla birlikte gece evden ayrıldı. Gidecek yeri olmayan Mengütay'ın aklına, ara sıra çocuklarını tedavi için götürdüğü Özel Kurtköy Tıp Merkezi geldi. Tıp merkezine giren Mengütay görevli personele, "Sabah ülkeme gideceğim. Gidecek yerim yok. Sabaha kadar girişte kalabilir miyim?" dedi. Personelin "Rahatınıza bakın" demesi üzerine bir sandalyeye oturan Natavar Mengütay, bu arada iddiaya göre kendisini arayan kocasına nerede olduğunu söyledi. Saat 02.00 sıralarında kadının kocasının kuzeni olan 44 yaşındaki Öner Mengütay, tıp merkezinden içeri girip silahını ardı ardına ateşledi. Saldırıda vücudunun değişik yerlerine 4 kurşun isabet eden Natavar Mengütay, kanlar içinde yere yığıldı. Aşırı kan kaybeden genç kadın, tıp merkezindeki doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri tıp merkezinin önünde bekleyen Öner Mengütay'ı gözaltına aldı. Mengütay polise, "Bana telefon etti. Başına hak etmediği birçok şey geldiğini, eşine benimle ilişkisi olduğunu söyleyeceğini söyledi. Bu iftira karşısında kendimi kaybettim. Ne yaptığımı hatırlamıyorum" dedi.

BAVULLARI KALDI

Polis cinayeti azmettirdiği iddiasıyla Fevzi Mengütay'ı da gözaltına aldı. Katil zanlısı Öner Mengütay'ın yüzde 40 zeka engelli olduğu ve büfeci olan Fevzi Mengütay'ın yanında çalıştığı belirtildi. Kadının cesedi incelemenin ardından Pendik Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken, tıp merkezinde kalan 3 bavul ise polis merkezine götürüldü. Cinayet anını saniye saniye kaydeden güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen polis, olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

KIZLAR KAVGA ETTİ ONLAR İZLEDİ

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Edirne'de tekme- tokat birbirine giren liseli 2 kız öğrenciyi çevredekiler ayıramadı. Kızlar, ihbar üzerine gelen polisleri görünce koşarak kaçtı.

Dilaverbey Mahallesi Maarif Caddesi'nde karşılaşan 2 lise öğrencisi, bilinmeyen nedenle kavga etmeye başladı. Birbirlerinin saçını yolan, tekme ve tokat atan kızları gören çevredekiler kavgayı ayırmaya çalıştı. Birbirlerine bağıran ve küfür eden kızları ayırmak kolay olmadı. Kızlar, gelen polisleri görünce koşarak kaçtı.