BIST 10.080
DOLAR 32,30
EURO 34,62
ALTIN 2.413,89
HABER /  GÜNCEL

Evine giren hırsızları yakaladı ve...

Maltepe'de sabah saatlerinde hastaneye giden kadın evine döndüğünde yaşadığı olay karşısında şok oldu

Abone ol

Eve döndüğünde dairesinden yabancı iki kadının çıktığını gördü. Paniğe kapılmayan genç kadın, iki şüpheli kadının üzerine apartmanın kapısını kilitleyip polise haber verdi. Olay yerine polisin gelmesinin ardından şüpheli iki kadın ile ev sahibi kadın arasında ilginç diyaloglar yaşandı

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Maltepe Gülsuyu Mahallesi Çalışkan sokaktaki binanın giriş katında oturan Mücella Şahin öğle saatlerinde gittiği hastaneden evine geldi.

Genç kadın, iddiaya göre iki katlı binanın giriş kapısından içeri girdiğinde kendi dairesinden iki kadının çıktığını gördü. Tanımadığı iki kadını evinden çıkarken gören Şahin apartmanın giriş kapısını kadınların üzerine kapatıp "hırsız var" diye bağırdı.

Kadının aradığı polis kısa sürede olay yerine geldi. Polis ekipleri binanın giriş kapısını açıp iki kadının tanımadıkları bir evde ne aradıklarını sordu. Polise Pendik Esenyalı mahallesinden gediklerini ve bir şeyler sattıklarını söyleyen iki kadının anlattıkları ne polisi ne de ev sahiplerini inandırmadı. Polis Gülzade Pak ve S.A isimli iki kadının kimliklerini alarak sorgulamasını yaptığında Gülzade Pak'ın 12 ayrı hırsızlık suçundan sabıkalı olduğu ortaya çıktı. Polis, Gülzade Pak isimli kadının çantasını ararken çantanın içinde ayrı bir bölme olduğunu da gördü.

KADIN POLİS OLMAYINCA EV SAHİBİ ZANLILARIN ÜZERİNİ ARADI

Ev sahibi Mücella Şahin ve eşi kadınlara tepki gösterirken polis hırsızlık zanlısı iki kadının üst aramasını yapmak için ev sahibi Mücella Şahin'den yardım istedi. Mücella Şahin hırsızlık zanlısı kadınların üzerini ararken, Gülzade Pak isimli kadının elbisesinin iç kısmında gizlenmiş bir para kesesi de olduğu ortaya çıktı. Diğer kadının üzerinden de bir çift çorap çıktı. Zanlıların parmak izi kalmaması için çorapları ellerine taktığı iddia edilirken zanlı S.A çorapları giydiğini söyleyince, polis hırsızlık zanlısı kadının ayaklarını gösterip "kaç çift çorap giyiyorsun" diye tepki gösterdi. Evden birşey alınmadığı belirtilirken iki kadın gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü. Ev sahibi Mücella Şahin ise, "Hastaneden eve geldim, kendi dairemden iki kadının çıktığını görünce üzerlerine kapıyı kapatıp polisi aradım" diye konuştu. Mücella Şahin'in komşuları da zaman zaman satıcı kılığında gelen kadınların evlere girerek hırsızlık yaptıklarını söyledi.