BIST 10.083
DOLAR 32,44
EURO 34,77
ALTIN 2.433,26
HABER /  GÜNCEL  /  EMLAK

Evim Kadıköy projesinde son durum

Fikirtepe'de dönüşüm kapsamında ilk ruhsat alan proje Evim Kadıköy'de binaların katları yükselmeye başladı. Bölgedeki ilk kentsel dönüşüm binaları olan proje her geçen gün hızla yükseliyor..

Abone ol

Anka Yapı'nın Fikirtepe’de ilk yapı ruhsatını Şubat 2014’te alarak 1 Mart’ta temelleri attığı Evim Kadıköy projesinde ilk kentsel dönüşüm binaları yükselmeye başladı.

Binaların katlarına çıkılmaya başlandığını belirten Anka Evim Kadıköy Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Şaadet Temel, “Ruhsat ve evrak işlemleri artık geride kaldı. Şu anda projenin betonarme imalatları başladık. Katlar her gün hızla yükseliyor” dedi.

orjinal__evim-kadikoy-projesinde-son-durum__04_07_2014__13_11_41.20140704141707.jpg 

Projedeki son durum hakkında bilgi veren Temel şunları söyledi:

“Önceki dönemde anlaşmaları ilk tamamlayan, ilk taşınmaları ve hafriyat alımını gerçekleştiren, eski binaları yıkmaya başlayan firma olarak inşaatta da hızla ilerliyoruz. Bu sayede binanın katlarını yükseltmeye başladık. Anka Evim Kadıköy olarak bundan sonraki hedefimiz de bölgede inşaatları zamanında ve en iyi tamamlayan firma olmak. Şu anda projede tam kapasite ekiplerimiz çalışmalarına devam etmektedir. Kısa zamanda su basmanı katını geçerek kaba inşaatı tamamlayacağız. Fikirtepe'de diğer firmaların da çalışmaları ile yepyeni bir kent doğmaktadır.”

evim-kadikoy_54652.jpg