BIST 10.209
DOLAR 32,37
EURO 34,71
ALTIN 2.399,94
HABER /  GÜNCEL

Evet Galatasaray'dan teklif aldım

Felipe Melo transferinin ardından transfer çalışmalarına hız kesmeden devam eden Galatasaray'da Diego Ribas heyecanı yaşanıyor.

Abone ol

Brezilyalı yıldız, resmi twitter hesabından kendisine sorulan sorular üzerine, "Evet... Galatasaray'dan teklif aldım" açıklamasını yaptı.

FİYATI 8 MİLYON EURO
Teknik direktör Fatih Terim'in orta alana yaratıcı bir futbolcu istemesinden dolayı, bu açıklamanın ardından tüm gözler Diego'ya çevrildi. Fakat Brezilyalı yıldızın yüksek maliyeti transferin önünde büyük bir engel olarak duruyor. Bonservis ücreti 8 milyon Euro olan Diego, Almanya'da yılda 4.5 milyon Euro kazanıyor. Tecrübeli yıldız geçtiğimiz günlerde Atletico Madrid'den teklif almış fakat rakam konusunda anlaşma sağlanamamıştı.

ŞARTLARI ZORLAYACAKLAR
Başkan Ünal Aysal ve yönetimin yine de Diego konusunda şartları sonuna kadar zorlamak istedikleri gelen bilgiler arasında.

Öte yandan Fransız basınında yer alan iddialara göre PSG ve Galatasaray, Manchester United'ın Bulgar yıldızı Dimitar Berbatov'la ilgileniyor. Daha önce de Sarı-Kırmızılılar'ın gündemine gelen Berbatov'un fiyatının 18 milyon Euro olduğu belirtiliyor.