BIST 9.093
DOLAR 32,37
EURO 34,95
ALTIN 2.325,64
HABER /  DÜNYA

Evden 'seni öldüreceğim' sesi gelince

Avustralya'da yanlış anlamanın böylesi. Ev sahibinin örümceğe söylediklerini komşuları başka türlü anlayınca olanlar oldu.

Abone ol

Avusturalya’da evinde örümcekle karşılaşan adamın attığı çığlıklar, komşuları tarafından polise 'karısını öldürüyor' diye ihbar edilince ortalık karıştı.

Avustralya’da, bir erkek ve bir kadın arasında şiddetli tartışmanın yaşandığı ihbarını alan polis, olay yerine giderek tartışmanın yaşandığı eve baskın yaptı. Çevrede yaşayan bazı kişiler, polise evden bir kadın çığlık attığını adamın da “Seni Öldüreceğim” tehditlerinin ve mobilyaların fırlatıldığına dair sesleri duyduklarını bildirdi.

Polisin, olay yerine gelmesinden kısa bir süre sonra gerçek ortaya çıktı. İhbarı değerlendiren polis, eve baskın yaptı. Kapıyı açan ve ismi açıklanmayan adam, polisin “Eşin nerede?” sorusuna evli olmadığını ve yalnız yaşadığını söyledi.

Genç adam, polislerin, tartışma yaşandığına ve bir kadının tehdit edildiğine dair seslerin duyulduğunu belirtmesinin ardından, bir eşi olmadığını ve o sesleri de kendisinin çıkardığını ifade etti. Dairesinde böcek ilacı sıkmasına rağmen bir örümceğin etrafta dolandığını ve onu takip ettiğini kaydetti.