BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  BİLİM - TEKNOLOJİ

Evde sinema keyfi

Toshiba yeni LCD TV serisi RV 685’i son kullanıcılarının beğenisine sundu

Abone ol

Televizyonlarımızda "AutoView" teknolojisi kullanılmaya başlanması ile bütün resim ayarları otomatik olarak yapıldığı için kullanımı inanılmaz kolay bir hale getirilmiştir. “InstaPort™” teknolojisi sayesinde HDMI kaynakları arasında geçiş oldukça hızlanmıştır. İnanılmaz resim kalitesinin kaynağı sadece “AutoView” özelliği değil aynı zamanda “Resolution+” teknolojisi sayesinde standart olan yayınları HD kalitesine çevirmesidir.Aynı zamanda EcoPanel sayesinde enerji tüketimini %65 oranında azaltmıştır. RV685 serisi USB girişe ve HDMI bağlantısına sahiptir. 32-inch (32RV685D), 37-inch (37RV685D) ve 42-inch (42RV685D) ölçülerinde tüketiciye sunulacaktır.

"AutoView" sayesinde otomatik olarak çevresindeki ışığı algılayarak, ortam ışığına göre resim yaralarını yapabilen teknoloji sayesinde manuel olarak hiç bir ayar yapmanıza gerek kalmayacak. RV serisi ile ilgili başka bir yenilik ise "InstaPort™” özelliğidir. Bu özellik bir HDCP arka plan donanımını HDMI kanalı aktif edilmese bile sürekli çalıştırır. Bu sayede HDMI kanalları arasındaki geçişteki bekleme süresi 4 saniyeden, 1,5 saniyeye düşer.


RV685 serisi “Meta Brain” işlemci sayesinde olabilecek en kaliteli görüntüyü elde etmenizi sağlar. Bu işlemci aynı zamanda renk tanımlaması ve contrast ayarlarını olabilecek en iyi düzeyde görüntüleme işlemini de gerçekleştirir. Resim kalitesi “Resolution+” teknolojisi sayesinde bir kat daha mükemmelleştirilir. Bu teknolojisi sofistike bir alogritma kullanarak standart yayın kalitesini HD yayın kalitesine çevirir. Bütün bunlar dışında Toshiba televizyonlarda mevcut olan sinema modu sayesinde evinizde filmlerinizi sinema kalitesine yakın seyretme şansına sahipsiniz. Bu mod sayesinde evinizde bir tuşa dokunarak sinema keyfini yaşayabilirsiniz. Daha fazla seçenek isteyen kullanıcılar expert menü seçeneği ile kendi ayarlarını kendileri yapabilirler.

RV685 serisi modelleri Dolby Digital Plus Decoder ve HDMI bağlantısı dahil olmak üzere, 2 scart girişi, PC girişi ve USB girişine sahip olan seri aynı DVB-T’ye ek olarak alıcı, DVB-C’de destekler.

Resim kalitesi ve kolay kullanıma odaklı olarak üretilen RV serisinin bir başka önemli noktası da enerji tasarrufundaki başarısıdır. EcoPanel ve “AutoView”teknolojisi sayesinde %65 oranında enerji tasarrufu sağlayan RV serisi, kullanımda olmayan bütün özellikleri “saving power” tuşu sayesinde kapatır.

Toshiba Hakkında
Toshiba, yüksek teknolojiye öncülük eden bir dünya lideri ve yenilikçisi, ayrıca bilgi&iletişim ekipmanları ve sistemleri; dijital tüketici ürünleri; elektronik aygıtlar ve bileşenler; nükleer enerjide dahil olmak üzere güç sistemleri endüstriyel ve sosyal altyapı sistemleri ve ev aletleri de dahil olmak üzere ileri düzey elektronik ve elektrikli ürünlerin seçkin bir üreticisi ve pazarlayıcısıdır.
Toshiba 1875 yılında kurulmuş olup, günümüzde 191.000 çalışanı ve yıllık 60 milyar Amerikan Dolarını aşan satışlarını bulunan dünya çapında 670 şirketten oluşan global bir ağı oluşturmaktadır.
http://www.toshibatr.com