BIST 10.083
DOLAR 32,37
EURO 34,78
ALTIN 2.438,72
HABER /  GÜNCEL

ETİnin kurucusuna TBMMden büyük onur!

ETİ Şirketler Grubu onursal başkanı ve kurucusu Firuz Kanatlı'ya TBMM'den ödül geldi.

Abone ol

Firuz Kanatlı, Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlık Divanı tarafından yaptıkları örnek hizmetlerle Türkiye’nin gelişimine katkıda bulunan kişi ve kurumlara verilen TBMM Üstün Hizmet Ödülü’ne layık görüldü.

Firuz Kanatlı, Eskişehir’de istihdama sağladığı katkı, Hacı Ahmet Kanatlı Anadolu Lisesi, Eti Sosyal Bilimler Lisesi ve Eskişehir Eti Arkeoloji Müzesi’nin yeniden kente kazandırılmasına yönelik yaptığı çalışmalarından dolayı bu ödüle layık görüldü.

Bu sene TBMM Başkanlık Divanı tarafından 160 aday arasından seçilen kişi ve kuruluşlara verilen Üstün Hizmet Ödülü’nün teslimi için düzenlenen törene katılan Firuz Kanatlı, ödülünü TBMM Başkanı Köksal Toptan’dan aldı.

Firuz Kanatlı, ödülle ilgili açıklamasında “Yarım asrı aşkın zamandır ülkemizin çağdaş medeniyetler seviyesine çıkması yönündeki çalışmalara devam ediyoruz. Bu çalışmalarımızın Yüce Meclis’imiz tarafından da takdire layık görülmesi beni çok mutlu etti. Bundan sonraki dönemde de hem Kanatlı Ailesi olarak şehrimize ve çevremize hem de ETİ Şirketler Grubu olarak ülkemize yatırım yapmaya devam edeceğiz” diye konuştu.