BIST 10.159
DOLAR 32,21
EURO 35,12
ALTIN 2.472,29
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Etimesgutlu müteahhitlere yeni bina

Etimesgut İnşaat Mühendisleri Derneği'nin yeni hizmet binası düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Abone ol

Etimesgut İnşaat Müteahhitler Derneği yeni hizmet binasına kavuştu.

Törene Etimesgut Kaymakamı Recep Erkılıç, Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, ATO Başkanı Sinan Aygün, Birleşik İnşaat Müteahhitleri Federasyonu (BİM-FED) Başkanı Mustafa Şahin, Etimesgut İnşaat Müteahhitler Derneği Başkanı Bünyami Aslan ve çok sayıda davetli katıldı.

TAŞIN ALTINA EL KONULMALI
Törende konuşan Başkan Demirel, Etimesgut’un hızla büyüyen ve gelişen bir ilçe olduğuna dikkat çekerek, “Yaşanan zorluklara rağmen, müteahhitlerimiz imkanlarını zorlayarak ilçemize yeni yatırımlar yapmaya çalışıyorlar. Tüm müteahhitlerimize teşekkür ediyorum. İlçemizin gelişmesi için taşın altına hepimiz elimizi koymalıyız. Bu taşı hep birlikte nasıl kaldırabiliriz, bunun hesabını yapmalıyız. Bizler bu şehri imar etmeyi, geliştirmeyi, güzelleştirmeyi şiar edindik. Şehrimiz için her şey çok güzel olacaktır diye düşünüyorum” şeklinde konuştu. Demirel, yeni dernek binasının müteahhitlerin birlik ve beraberliğini daha da pekiştireceğini ifade ederek, derneğin yapımında emeği geçenlere teşekkür etti.

TEŞEKKÜR PLAKETİ VERİLDİ
Programa katılan diğer konuşmacılar da Etimesgut’un her yönüyle büyüyen bir ilçe olduğuna işaret ederek, Etimesgutlu müteahhitlerin yeni hizmet binasıyla daha da güçleneceğine vurgu yaptılar. Etimesgut İnşaat Müteahhitleri Derneği tarafından dernek binasının yapımında emeği geçenlere teşekkür plaketi verildi. Başkan Demirel plaketini Recep Erkılıç’ın elinden aldı. Ödül töreninin ardından dernek binasının açılışı gerçekleştirildi.