BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Etik Günü’nde 'Namuslu' filmini izlediler

25 Mayıs Etik Günü kapsamında Ataşehir Belediyesi çalışanlarına “Etik Semineri” verildi ve Namuslu filmi izletildi.

Abone ol

25 Mayıs Etik Günü kapsamında Ataşehir Belediyesi çalışanlarına “Etik Semineri” verildi ve Namuslu filmi izletildi.

Ataşehir Belediyesi personel içi eğitimlerine devam ediyor. 25 Mayıs Etik Günü nedeniyle Ataşehir Belediyesi İnsan Kaynakları Müdürlüğü’nce, belediye personeline yönelik “Etik Eğitimi” semineri gerçekleştirildi. Seminer kapsamında Başrolünü Şener Şen’in oynadığı “Namuslu” isimli film izlendi.

İnsan Kaynaklarından Sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Hışman, Sağlık İşleri Müdür Vekili Gamze Akkuş İlgezdi, Veteriner Müdürü Necati Bozkurt, Yazıişleri Müdürü Arzu Özendi, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Ayten Kartal, İnsan Kaynakları Müdürü Arife Kizir, Bilgi İşlem Müdürü Taner Arıcı ve Halkla İlişkiler Müdürü Ercan Gül ile belediye çalışanlarının katıldığı “Etik Semineri” nin açılış konuşmasını yapan Belediye Başkanı Battal İlgezdi, hizmet içi eğitimlerin çok önemli olduğunu vurguladı. Başkan Battal İlgezdi: “Ataşehir Belediyesi olarak personelimizin hizmet içi eğitimlerine büyük önem veriyoruz. Ataşehirlilere daha iyi hizmet için kurum içi eğitimlerimiz aralıksız olarak devam edecek. En iyi hizmet eğitilmiş, etik değerlere saygılı ve bağlı çalışanlarla verilir” dedi.

“Etik Semineri”ne konuşmacı olarak katılan Yeditepe Üniversitesi Fizyoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Bayram Yılmaz ise “Etik” kavramının tarihçesinden günümüze kadar olan süreci, ve etik değerlerin neler olduğunu anlattı. Prof. Dr. Yılmaz, etik kavramının tarihte Selçuklular dönemindeki Ahilik ile birlikte çıktığını, kuralların bir çoğunun o dönemden günümüze kadar geldiğini belirtti. Seminerin son bölümünde de Başrollerini Şener Şen, Ayşen Guruda ve Adile Naşit’in paylaştığı “Namuslu” filmi gösterildi.