BIST 10.083
DOLAR 32,37
EURO 34,80
ALTIN 2.440,68
HABER /  GÜNCEL

Eşyaları durup dururken alev alıyor

Adıyaman'da bir çiftçi ailesinin evinde esrarengiz yangınlar çıkıyor. Evdeki eşyaların durup dururken alev aldığını iddia eden aile fertlerinin psikolojisi bozuldu

Abone ol

ADIYAMAN'ın Kahta İlçesi'ne bağlı Narince Köyü'nde oturan 7 çocuklu Ahmet Çelik, evinde esrarengiz şekilde peşpeşe yangın çıktığını öne sürdü.

Tarım işçisi Ahmet Çelik, ilk yangığnın 40 gün önce çıktığını, bunu bir kaç gün aralıkla yenilerinin izlediğini söyledi. Çocuğunun montunun, kızının başındaki eşarbın hiç bir şey yokken alev aldığını öne süren Çelik, aile fertleri ve komşuların yardımıyla söndürdükleri yangınlar nedeniyle evde eşya kalmadığını söyledi.

Ahmet Çelik, "40 gündür ailece perişanız. Psikolojimiz bozuldu. Bu evi yapalı 5 yıl oldu, böyle bir şey yoktu. Bilmediğimiz nedenle yangın çıkıyor. Hocalara şeyhlere gittim, cinlere zarar ermişsin dediler" diye konuştu.

Ahmet Çelik, köylülerin yangınlar başladıktan sonra kendilerini evlerine kabul etmediğini belirtirken, komşular da aile fertlerinin psikolojilerinin bozulduğunu, neden çıktığını ya da kim tarafından çıkarıldığını bilmediklerini söylemekle yetindi.