BIST 10.890
DOLAR 32,18
EURO 34,89
ALTIN 2.470,67
HABER /  DÜNYA

Esra Erol'un kafasında 8 dikiş var

Habertürk'e çıkan Esra Erol bilinmeyenleri anlattı. Erol, kafasında dikiş olduğunu söyledi. O dikişlerde bakın nerden kalma.

Abone ol

Söz Sende'de ilk bölümde ünlü sunucu Esra Erol, ikinci bölümde ise Avukat Fethiye Çetin, Balçiçek İlter'in sorularını yanıtladı.

Ekranların sevilen sunucusu Esra Erol, ilginç hayat hikayesini paylaştı. Babasının polis olduğunu anlatan Erol, şöhret yolculuğunu şu sözlerle özetledi:

Babam polisti, babamla vakit geçirmeyi çok seviyorum. O yüzden karakolda çok vakit geçirdim. Oradaki polis abilerle yemek yerdim, bana ders çalıştırırlardı.

"KAFAMDA 8-9 DİKİŞ VAR"

Ben garip bir çocuktum. Erkek gibi bir çocuktum. Kafamda 8-9 dikiş var. Kolumda iki dikiş var. Dikiş attırıyorduk, eve gelip yarım saat sonra sokağa çıkıyordum.

"DİKSİYON DERSİNDE BAŞARISIZDIM"

Babama 'Ben radyo programı yapmak istiyorum.' dedim. 'Peki, derslerini aksatmayacaksan haftasonları gidebilirsin.' dedi. Ben televizyonda bir şeyler yapmalıyım dedim. Ben sadece sunucu olmak istedim. Diksiyon dersleri aldım, başarısız bir öğrenciydim.

"BABAMIN BAŞINI YEDİLER"

Babam İstanbul'a giderken, 'Nasılsa 6 ay dayanamaz döner.' demiş. Ben de çok inatçıydım. Başarılı olmak zorundaydım. Babam beni destekliyordu, ama akrabalar, 'Ne lüzum var?' diyordu. Babamın başını yiyorlardı, babam da inat etti. 'Yapacak bu çocuk' dedi.