BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  EKONOMİ

Pizzanız size uçarak gelecek!

Pizza sektörünün öncü firmalarından Dominos, artık pizzanızı daha hızlı getirecek. Üstelik bunun için Dominocopter'i kullanacak.

Abone ol

Dominos en yeni ürünlerini, yaptıklarını ve yapacaklarını basın mensuplarıyla paylaştı. Ayrıca bir sürprizi de vardı, Dominos müşterilerini daha az bekletmek amacıyla Dominocopter siparişine hazırlanıyor.

Çırağan Sarayı'nda yapılan tanıtımda Dominos, basın mensuplarına yeni uygulaması olan Dominocopter'ı Anadolu Yakası'ndan Avrupa Yakası'na hava yolunu kullanarak getirdi.

DOMİNOCOPTER NEDİR?

, 8 kollu helikoptere benzeyen 2 kg ağırlık taşıyabilen, 1 metre çapında 300 metre yükselebilen ve 500 m çapında açılabilen Dominocopter, Dominos'un müşterilerine en hızlı şekilde sipariş ulaştırabilmek amacıyla oluşturduğu yeni hizmeti. Dominocopter sayesinde havadan ulaşım sağlanarak pizzalar müşterilere teslim edilecek.

BAFRA PİDESİNE RAKİP OLDULAR

Nevşehir, Adıyaman, Bilecik, Osmaniye, Yozgat, Mardin, Elazığ'da şube açan Dominos'un Türkiye'deki 4. üretim merkezi Gaziantep'teki tesisinde günlük hamur kapasitesi 13 tonu buluyor.

TÜRKİYE GENELİNDE 5.000 ÇALIŞAN

52 ilde 329 şubesi bulunan Dominos yılda 18 milyon pizza siparişi alıyor. Hedef 2013 yılının sonunda yüzde 50 büyüme.

Yeni çıkardıkları Konyalım ürünü tahmin edilenin aksine en çok Konya'da değil, İstanbul Avrupa yakasında beğenildi. Aynı zamanda Konyalım'ı çıktığı günden itibaren 250.000 kişi tercih etti.