BIST 9.645
DOLAR 32,59
EURO 34,82
ALTIN 2.423,10
HABER /  MEDYA

Esra Erol'dan şok açıklama programı bitiyor mu?

Esra Erol tarafından yapılan evlilik programı bitiriliyor mu? Esra Erol ATV'deki programı için flaş açıklamalar yaptı. RTÜK onları çağırmış ve uyarmış.

Abone ol

Esre Erol ile evlilik programı kalkıyor mu? RTÜK evlilik programlarına ayar çekti. Bunun için de Ankara'da toplantı yapıp program yapımcılarını da çağırdı. Esra Erol programında 'şok açıklama' alt yazısı eşliğinde konuştu.

"Evlilik programları kaldırılıyor" iddiaları için konuşan Esra Erol; RTÜK'ün evlilik programı yapımcılarıyla bir araya geldiğini ve uyulması gerekenlerin aktarıldığını söyledi.

ESRA EROL AĞLAMAKLI KONUŞTU

Esra Erol 10 yıldır yaptığı evlilik programını savunduğu açıklamasının sonlarında ağlamaklı oldu. 'Her kelimemi seçerek konuşuyorum' diyen Esra Erol ' Evlilik programımın çığırından çıkmış olduğunu düşünmüyorum. Hatalarımız var mı var" dedi.

CAST AJANSI GELİN VE DAMAT ADAYLARI MI VAR?

Esra Erol reytingleri çok iyiyken bu açıklamayı yaptığını belirterek gelin ve damat adaylarının hiçbirinin cast ajansı ürünü olmadığını söyledi. Esra Erol, "Ben burda programımda yıllarca cast değiliz kardeşimi ispatlamaya çalıştım. Benim programı katılan kimse cast olmadı olamaz da' dedi.

'Çok da yoruldum" derken ağlamanın eşiğine gelen Esra Erol "Ben yaptığım işi çok seviyorum. Ekran başındaki izleyici benim için çok kıymetli. Siz ne eleştiri getirirseniz boynum ince' diye konuştu.