BIST 9.080
DOLAR 32,40
EURO 35,14
ALTIN 2.327,41
HABER /  MEDYA

Esra Erol Gamze nişanlısı Özgür ile barışacak mı?

ATV'de yayınlanan Esra Erol programında Kısmetse Olur evinden tanıdığımız Gamze Taşkın katıldı. Gamze Taşkın temmuz ayında nişanlandığı Özgür ile barışmak istiyor. Peki Gamze ve Özgür neden ayrıldı barışacaklar mı?

Abone ol

Kısmetse Olur evinden tanıdığımız Gamze Taşkın, bir dönem sosyal medyayı sıklıkla kullanıyordu. Bir anda instagram hesabını kapatan Gamze Taşkın'ın nişanlandığı ortaya çıktı. Uzun zamandır ortalarda olmayan Gamze Taşkın, nişanlısı Özgür'den ayrılınca Esra Erol'a katıldı.

Televizyon izleyicileri tarafından tanınan Gamze Taşkın, daha önce kısmetlerini bir programda aramıştı. Fakat aradığı aşkı bulamayan Gamze, Kısmetse Olur evinden olmayan Özgür ile nişanlandı. Fakat bu ilişki uzun sürmedi.

Canlı yayına katılan Gamze, eski nişanlısı Özgür'e çağrı yaparak barışmak istediğini söyledi. Kendi yaptıkları nedeniyle ayrıldıklarını dile getiren Gamze ile Özgür canlı yayında barışacak mı? Son durum ne olacak?

GAMZE TAŞKIN KİMDİR?

Diş hekimliği asistanlığı yapan Gamze Taşkın, Kısmetse Olur evinden tanınıyor. 25 yaşında olan Gamze Taşkın yay burcu. Her zaman farklı tarzıyla dikkat çeken Gamze Taşkın şimdilik sosyal medya kullanmıyor. 

Kısmetse Olur Gamze Taşkın gerçekte kimdir tanıdık çıktı!