BIST 9.722
DOLAR 32,55
EURO 34,88
ALTIN 2.428,87
HABER /  MEDYA

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 79.bölüm bu sahne olay oldu

ATV'nin salı günleri vazgeçilmez dizisi olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yayınlanan son bölümüyle geceye damga vurdu. EDHO son bölümde Oktay'ın tutuklanması şok etkisi yaratırken asıl bomba Meryem'den geldi. Peki Eşkiya 80. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Abone ol

Başrollerini Deniz Çakır ile Oktay Kaynarca'nın paylaştığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da nefesler tutuldu. Yayınlanan son bölümüyle büyük ilgi gören Eşkıya'da Meryem'in bir sahnesi geceye damga vurdu.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 79. bölümü dün akşam atv'de ekrana geldi. Hayranlarını yine ekran başına kilitlemeyi başaran dizinin son bölümünde Hızır Çakırbeyli, bir komplo ile tutuklanır. Hızır Reis'in tutuklanmasından sonra Çakırbeyli ailesi ve arkadaşları üzerindeki tehdit daha da büyür. Bu yüzden Meryem, Hızır'ın rolünü üstlenir ve ailesini bu tehditlerden korumak için büyük oynar.

MERYEM ARTIK MASADA!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölüme Meryem'in masaya gelmesi ve herkesi tehdit etmesi damga vurdu. Meryem Çakırbeyli'nin bu beklenmedik hareketi ne şekilde sonuçlanacak, masadakiler başta Ekrem olmak üzere nasıl hareket edecek merak ediliyor. 

İŞTE 79.BÖLÜME DAMGA VURAN O SAHNE