BIST 9.525
DOLAR 32,59
EURO 34,67
ALTIN 2.524,69
HABER /  MEDYA

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 74.bölüm fragmanı Servet kaçabilecek mi?

ATV'nin reyting rekorları kıran dizisi Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 74.yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölüm neler oldu? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Hızır intikam alabilecek mi?

Abone ol

Başrollerini Deniz Çakır ile Oktay Kaynarca'nın paylaştığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölüm yayınlandıktan sonra yeni 74.bölüm fragmanı yayınlandı. Kendine silah yapılmasını isteyen Hızır intikam alabilecek mi?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezona bomba bir giriş yaptı. Zeynep'in ölmesi üzerine çiftlik hayatından vazgeçeyen Hızır yeniden deyim yerindeyse sahalara giriş yaptı. Yayınlanan son bölümde kızı Zeynep'i toprağa veren Hızır nasıl bir intikam alacak?

İzleyiciler merakla Hızır'ın ne yapacağını merak ederken Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olma 74.bölüm fragmanı geldi. Hızır, Servet'e çok değerli bir silah yaptırıyor. Peki Servet yurt dışına kaçabilecek mi? İşte Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 74.bölüm fragmanı:

EŞKİYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 73. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Hızır Çakırbeyli için yola çıkan kurşun hedefini şaşırınca Zeyno'nun hayatına mal olur. Çakırbeyli Ailesi bu kez en günahsızlarını bırakır toprağa. Canından can giden Meryem günahlarının bedelini bu denli ağır ödediğinden yakınır. Kızının katilinin bulunması artık hayattaki tek amacıdır ve bunun için yapamayacağı şey yoktur. Aileyi karanlığa boğan kaybın faillerini bulmak için herkes üstüne düşeni yapacaktır. Bu seferberlikte düşmana en çok yaklaşan ise Ceylan olacaktır.