BIST 9.717
DOLAR 32,51
EURO 34,95
ALTIN 2.436,36
HABER /  MEDYA

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 73.bölüm Hızır intikam yemini ediyor

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 73.bölüm yeni fragmanı yayınlandı. ATV'nin ilgiyle izlenen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm fragmanını izleyenler şoke oldu. Hızır, Zeynep'in intikamını almak için geri dönüyor.

Abone ol

ATV'nin ilgiyle izlenen ve reyting rekorları kıran dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dün son bölümüyle ekranlardaydı. Yeni sezona bomba gibi bir giriş yapan Eşkıya'nın son bölümünde Hızır'ın kızı Zeynep öldürüldü. Peki yeni bölümde ne olacak? Dizi biter bitmez 73.bölüm fragmanı yayınlandı.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dün yeni sezona efsane bir giriş yaptı. Bütün her şeyini İlyas'a devreden Hızır, artık ailesiyle birlikte çiftlik hayatı yaşamaya başladı. CIA'nın peşini bırakmadığını anladığımız 72.bölümde Hızır'ın düşmanları kızı Zeynep'i öldürdü.

Herkesin merak ettiği ise Hızır'ın bu durumda ne yapacağı oldu. 73.bölüm fragmanın yayınlanmasıyla birlikte Hızır'ın kızının ölmesi nedeniyle büyük bir intikam yemini etti ve tekrar sahalara döndü. İşte yayınlanan yeni 73.bölüm fragmanı