BIST 8.995
DOLAR 32,31
EURO 35,06
ALTIN 2.277,06
HABER /  MEDYA

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 105.yeni bölüm fragman yayınlandı Kudret CIA'in desteğini aldı

ATV ekranlarında izleyici karşısına çıkan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 104.son bölümünde CIA işin içine girdi. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 104.son bölüm ardından Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 105.yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

Abone ol

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 104.son bölümüyle izleyiciyi ekran başına kilitledi. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 104.son bölüm ardından Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 105.yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Gelin önce Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 104.son bölüm özetine bakalım hemen ardından Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 105.yeni bölüm fragmanını izleyelim.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 104.SON BÖLÜMDE NELER OLDU ÖZETİ; CIA'in gözden çıkardığı Ekrem, Hızır'ın ellerinden ölüme yollanırken diğer tarafta Şahin Ağa da Ünal Kaplan'dan intikamını almaya çok yakındır. Düşmanların tek tek yok edildiği günlerde, Ekrem'in otellerine el koyarak legalleşme yolunda adım atan Çakırbeylilerin hevesleri kursaklarında kalır. Ellerindeki devir işlemlerine ait belgeler dahi Hızır'dan bir adım önde giden Sam'in planlarına engel olamayacaktır. Arkasına CIA'in büyük desteğini alan Kudret'in daha güçlü bir halde korku salmaya devam edeceği aşikardır.

Günler geçtikçe dostlarını kaybedip yeni düşmanlar kazanan Hızır'ın ise işleriyle ilgili büyük bir değişime gitmesi artık şart olmuştur. Çakırbeyli hanesinde de huzursuzluk devam etmektedir. Evliliğiyle ilgili kararından dönmeye niyeti olmayan Meryem, anlaşmaya yanaşmayan Hızır ile boşanabilmek için her yola başvurur. Bu yollardan bir tanesinin sonunda ise tüm aileyi parçalayacak bir yıkım olacaktır.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 105.YENİ BÖLÜM FRAGMANI