BIST 10.159
DOLAR 32,21
EURO 35,07
ALTIN 2.471,21
HABER /  GÜNCEL

Eskişehirspor'u yenen Beşiktaş'ın golünü kim attı?

Beşiktaş, deplasmanda Eskişehirspor'u Ömer Şişmanoğlu'nun golüyle 1-0 yendi.

Abone ol

Spor Toto Süper Lig’in 7. haftasında Beşiktaş, Eskişehirspor’u deplasmanda 1-0 yendi. 
 
Galibiyet golü 70'te Ömer Şişmanoğlu'dan geldi. Oyuna sonradan giren Ömer, Beşiktaş formasıyla çıktığı ilk resmi maçta golle tanıştı.  
  
KADRODA KİMLER VAR?

Eskişehirspor, Spor Toto Süper Lig'de son haftalardaki çıkışını sürdürmek, Beşiktaş da son haftadaki puan kayıplarını unutturmak için sahaya çıktı. Eskişehispor'da sakatlığı süren Dede ve kırmızı kart cezalısı olan Hürriyet Gücer kadroda yer almadı. Beşiktaş'ta da hastalıkları bulunan Hugo Almeida ve Ramon Motta, sakatlıkları süren İsmail Köybaşı, Oğuzhan Özyakup ile henüz hazır olmayan Filip Holosko'nun yanı sıra Gökhan Süzen, Mehmet Akgün, Uğur Boral ve Sezer Öztürk kadroya alınmadı.

BİLİC TRİBÜNDE! 

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulununun (PFDK) Galatasaray derbisinde hakeme yönelik hakareti nedeniyle 3 maç ceza verdiği Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Biliç ise takımının başında sahaya çıkamadı. Eskişehir Emniyet Müdürlüğü ve özel güvenlik görevlileri, karşılaşma öncesinde geniş güvenlik önlemleri aldı. Beşiktaşlı taraftarlar kendilerine ayrılan yeri tamamen doldurdu. Ediz Bahyitaroğlu ve kapalı tribünlerde yerlerini alan Eskişehirspor taraftarının soğuk hava nedeniyle maça yeterli ilgiyi göstermediği gözlendi. Ediz Bahyitaroğlu tribünündeki kırmızı-siyahlı taraftarlar, Eskişehir'in 2013 Türk Dünyası Kültür Başkenti olması nedeniyle üzerinde "Dünyanın merkezi burası, Türk Dünyası Kültür Başkenti" yazılı pankart açtı. Eskişehirsporlu futbolcular, seremoniye "Bağışlanan organ filizlenen candır" pankartıyla çıktı. Karşılaşmayı, Eskişehirspor Kulübü Başkanı Mesut Hoşcan ve Beşiktaş Başkanı Fikret Orman protokol tribününden izledi.

BEŞİKTAŞ HABERLERİ İÇİN TIKLAYIN