BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  DÜNYA

'Beyaz Dul'u böyle soydular

Kenya'daki kanlı AVM saldırısından sorumlu tutulan İngiliz vatandaşı Samatha Lewthwaite'la ilgili sansasyonel haberlerin ardı arkası kesilmiyor

Abone ol

KENYA'da bir ticaret merkezine düzenlenen saldırıya katıldığı tahmin edilen, İngiliz basının 'Beyaz Dul' lakabını taktığı İngiliz vatandaşı Samantha Lewthwaite'in yakalanması için İnterpol "kırmızı bülten" yayınlandı.

İngiltere'nin tabloid gazetesi Weekend Sport ise Lewthwaite'in foto montaj olduğu da iddia edilen üstsüz resimlerini yayınladı.

İngiliz basının her gün sert başlıklarla hakkında haberler yaptığı Lewthwaite'a ait olduğu yazılan ancak bazı medya kanallarının ise foto montaj olduğunu yazdığı bazı üstsüz resimler, İngiltere'nin tabloid gazetesi Weekend Sport'ta yaylınlandı.

Birinci sayfadan Kelly Brook'un üstsüz fotoğrafları ile birlikte “Beyaz Dul'un telefondaki çıplak resimleri" anonsu ile verilen “Üstsüz Beyaz Dul" manşetli "Dünyanın En Çok Aranan Kadınının Gizli Seks Resimleri" başlıklı haberin resim altında "Sutyensiz çok iyi: Samantha soyunmayı seviyor" yazıldı.

Samantha Lewthwaite'in cep telefonuyla çekilen bu resimlerinin eski bir sevgilisi olduğunu iddia eden bir erkek tarafından bir web sitesine konduğu iddia edildi. Eski sevgilinin sitede "Çok iyi bir seks hayatımız oldu. Yeni elbiseleri denerken poz vermeyi severdi" dediği iddia edildi.