BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Eskişehir kampında moraller bozuk

Eskişehirspor kampa, Uygun'suz devam ediyor

Abone ol

Teknik direktör Bülent Uygun'un gözaltına alınmasından sonra Eskişehirspor, Kocaeli Kartepe kampındaki antrenmanlarına moralsiz devam ediyor.

Yardımcı hocalar ve futbolcular, gelecek iyi haberi bekliyor.Şike iddiası ile Uygun, sportif direktör Ümit Karan ve yeni transfer Mehmet'in gözaltına alınmasından sonra Eskişehirspor'un Kocaeli'ndeki kampı moralsiz devam ediyor. Gözaltılardan sonra takımı yardımcı hoca Bayram Bektaş çalıştırıyor. Günde çift antrenmanla kamp yapan Bektaş, kamp ortamının iyi olduğunu belirterek, tek eksiklerinin başlarında hocalarının olmaması olduğunu söyledi. Hocayı beklediklerini belirten Bektaş, "Takıma yeni katılanlar ve gençler iyi uyum sağladılar. Antrenmanlar aksamadan devam ediyor. Kondisyon ve taktiksel antrenmanlar iyi gidiyor. Belçika kampından önce buradaki kampı en iyi şekilde bitirip, hazır bir şekilde orada hazırlık maçları yapmak istiyoruz." dedi.

FUTBOLCULARIN MORALİ BOZUK

Hocanın gözaltına alınmasından sonra futbolcularının moralinin bozuk olduğunu belirten Bektaş, "Sonuçta antrenörü yok başlarında. Ona rağmen işlerine olan saygılarından dolayı idmanlarına devam ediyorlar. Moralsizlikleri yüzlerinden okunuyor ama antrenmanları devam ediyor. Onlar da hayırlısı ile iyi haberi bekliyor." diye konuştu.

Öte yandan bugün serbest bırakılan Mehmet Yıldız, kampa katılmadı. Eskişehirspor, 12 Temmuz tarihine kadar burada antrenman yaptıktan sonra Belçika'ya gidecek.