BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL  /  EĞİTİM

Eskişehir 8 Ocak perşembe yarın okullar tatil mi?

Eskişehir'de kötü hava durumu nedeniyle meteoroloji uyardı. Kar yağışı artacak. Eskişehir Valiliği yarın 8 ve 9 Ocak günlerinde okulların tatil edildiğini açıkladı.

Abone ol

ESKİŞEHİR'de karlı hava durumu etkisini arttırdı. Meteoroloji yağışların aralıklarla şiddetini arttıracağını bildirdi. Eskişehir Valiliği'nden gelen bilgiye göre yarın perşembe günü 8-9 Ocak'ta okullar tatil edildi.

2 GÜN KAR TATİLİ

Çok bulutlu ve aralıklı kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.Yer yer kuvvetli olmak üzere buzlanma ve don olayı bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: 3 ila 5 derece azalacağı tahmin ediliyor.


RÜZGAR: Kuzey ve Batı yönlerden orta kuvvette, zaman zaman kuvvetli (30-60 km/saat) ve kısa süreli fırtına şeklinde (60-80 km/saat) esmesi bekleniyor.
UYARILAR
Yer yer kuvvetli olmak üzere buzlanma ve don olayı beklendiğinden, yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (ulaşımda aksamalar, vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.
Rüzgarın; Kuzey yönlerden orta kuvvette, zaman zaman kuvvetli (30-60 km/saat) ve kısa süreli fırtına şeklinde (60-80 km/saat) esmesi beklendiğinden, yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (çatı uçması, ağaç veya direklerin devrilmesi, ulaşımda aksamalar, vb.) ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.

5 GÜNLÜK HAVA DURUMU

screen-shot-2015-01-07-at-8.46.54-am.png