BIST 9.080
DOLAR 32,33
EURO 35,08
ALTIN 2.308,50
HABER /  GÜNCEL

Eski sevgilisini, genç kızı kaçırıp dağda tecavüz etti

Nişanlı olan F.P. hayvan otlatmaya gittiği merada eski sevgilisi Murat A. yanındaki arkadaşları Özkan K., Bilal A., Recep Tayyip Y. ve Kudret Ç. tarafından bi araca bindirilerek kaçırıldı. Boş arazideki bir naylon çadırda genç kıza tecavüz edildi.

Abone ol

SAMSUN'un Vezirköprü ilçesinde 17 yaşındaki eski sevgilisi F.P'yi  kaçırıp cinsel saldırıda bulunduğu iddia edilen 24 yaşındaki  Murat A. ile ona yardım eden 4 şüpheli, jandarma tarafından gözaltına alındı.

Olay, 2 gün önce Vezirköprü İlçesi Çakırtaş Mahallesi'nde meydana geldi. Nişanlı olan F.P. adlı genç kız evlerine yaklaşık 100 metre uzaklıktaki meraya hayvanları otlatmaya götürdü.  İddiaya göre F.P.yi takip eden eski sevgilisi Murat A. yanındaki arkadaşları Özkan K., Bilal A., Recep Tayyip Y. ve Kudret Ç. ile birlikte F.P.'yi 41 plakalı otomobil ile kaçırdı. Çal Mahallesi’nde boş bir çadıra götürdükleri kıza Murat A., iddialara göre cinsel saldırıda bulundu.

ÇADIRDAN ARKADAŞININ EVİNE GÖTÜRDÜ

Bu sırada kızları F.P.’den geç saatlere kadar haber alamayan ailesi durumundan endişelenip jandarmaya giderek kayıp başvurusunda bulundu. Murat A. ise genç kızı otomobile bindirip bu kez Özkan K.'nın İncesu Mahallesi'ndeki evine götürüp burada sakladı.

BANYA PENCERESİNDEN ATLAYIP ÇIĞLIK ATTI

Dairenin banyo kısmına giren F.P., camdan atlayıp kaçtıktan sonra bağırarak çevredekilerden yardım istedi. Genç kızın çığlıklarını duyanlar, jandarmaya ihbarda bulundu.

İhbar üzerine olay yerine gelen Jandarma F.P.’yi ekip aracına alıp ifadesinin alınmasının ardından da ailesine teslim etti. Olayın ardından kaçan 5 şüpheli ise  jandarma tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.