BIST 10.471
DOLAR 32,60
EURO 35,00
ALTIN 2.439,91
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Eski elektrik trafoları, 'Türk Evi' oluyor

Uygulamayla bakılmaya değer binalar gün yüzene çıkarken, vatandaşlar da çalışmalardan memnun olduklarını söyledi.

Abone ol

Kırşehir Belediyesi parkların içerisinde görüntü kirliliği oluşturan elektrik trafo binalarını boyama ve ahşap giydirme yöntemi ile geleneksel "Türk Evi" haline getirdi.

Kırşehir Belediyesi, şehir genelindeki parklarda yaptığı çalışmaları ile şehrin modern ve estetik görünmesini sağlarken, görüntü kirliliği oluşturan elektrik trafo binalarını da güzelleştiriyor. Parklarda rehabilite çalışmalarına hızlı bir şekilde devam eden belediye ekipleri, şehir merkezindeki trafo binalarını boyama ve ahşap giydirme yöntemi ile geleneksel ''Türk Evi'' haline getiriyor.

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci'nin talimatıyla, başlanan proje ile parkların içerisinde bulunan trafo binalarına, boyama ve ahşap giydirme yöntemiyle geleneksel Türk evi görünümü kazandırılıyor.
Başkan Bahçeci, şehrin modern bir kimliğe kavuşması amacıyla, görüntü kirliliği oluşturan trafo binalarında güzelleştirme çalışması başlattıklarını, Kırşehir'in modern bir şehir kimliği kazanmasına önem verdiklerini ve şehir merkezindeki trafo binalarında çeşitli çalışmaları yaptıklarını ifade etti.