BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Eşine kızdı kendisini denize attı

Muğla’nın Fethiye ilçesinde eşine kızan alkolle bir kişi sinirlerine hakim olamayınca kendini denize attı.

Abone ol

Kıyıdan 1.5 kilometre açılan ve alkollü olduğu da gözlenen kişi, Fethiye AKUT ekipleri tarafından 1 saatlik ikna çalışmasının ardından kurtarıldı.
Edinilen bilgiye göre Fethiye’nin Çalış bölgesinde takı ve dövme işi yapan Selim Keser, dün gece karısıyla kavga etti.

Daha sonra evden ayrılan Keser, işyerinin de bulunduğu Çalış Plajı’na geldi. Burada bir müddet oturan Keser, aldığı alkolün de etkisi ile elbiseleri ile birlikte kendini denize attı. Yüzerek kıyıdan yaklaşık 1.5 kilometre uzaklaşan Keser, Kızılada Mevkii’nde avlanan balıkçılar tarafından fark edildi. Balıkçıların durumu polise bildirmesi üzerine sabah saat 05.45 sularında olay yerine Sahil Güvenlik ve Fethiye AKUT ekipleri geldi. Boğulma vakası olarak olay yerine gelen ekipler, burada beklemedikleri bir tepkiyle karşılaştı. Denizden çıkmak istemediğini söyleyen Selim Keser, eşiyle kavga ettiğini ve artık karaya dönmeyeceğini belirtti.

Bunun üzerine Keser ile pazarlık yapan ekipler yaklaşık 1 saat 20 dakika kendisini ikna etmeye çalıştı. Kıyıdan bir arkadaşının daha olay yerine getirilmesi ile ikna edilebilen Keser, AKUT ekipleri tarafından tekneye alındı. Tekneyle kıyıya taşınan Selim Keser, Fethiye Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı.