BIST 9.525
DOLAR 32,59
EURO 34,74
ALTIN 2.506,53
HABER /  GÜNCEL

Eşi IŞİD'e katıldı çocuklarını da Suriye'ye kaçırdı!

Eski eşi IŞİD'e katılan ve çocuklarını kaçırıp Suriye'ye götüren Deniz Şahin yaşadıklarını canlı yayında Cüneyt Özdemir'e anlattı...

Abone ol

İNTERNETHABER.COM
Cüneyt Özdemir, eski eşi IŞİD'e katılan ve 2 çocuğunu Suriye'ye kaçırılan Deniz Şahin’in dramını ekrana taşıdı. Canlı yayında konuşan Şahin, eski eşinin nasıl IŞİD'e katıldığını ve çocuklarını nasıl Suriye'ye kaçırdığını anlattı. IŞİD'e katılan Türkler ve Suriye ile Antep arasında kurulan trafik hakkında çarpıcı ifadeler kullanan Deniz Şahin Başbakan'a seslenerek yardım istedi.

EŞİM VE AİLESİNDEN 16 KİŞİ IŞİD'E KATILDI

Eşim ve ailesinden 16 kişi gittiklerini öğrendim. 3 yıl öncesine kadar normal bir insandı. Ama sonra bir tarikata girdi ablası vesilesiyle, beni de dahil etti ama ben özellikle çocukları okula göndermek yasak olduğu için ayrıldım. Eşimle de ayrılmak istediğimi söyledim. Daha sonra Rakka'ya gittiğini duydum.

KOCAMIN AKLINI ABLASI ÇELDİ!

Çocukların velayeti bende. Ablası aklını çeldi kocamın, kendisi gayet nnormal bir insandı. Ablasının etkisiyle çok değişik bir insan oldu. Çocuklarımı alıp götüreceği aklımın ucundan bile geçmezdi. Suriye'ye giriş çıkışlarının gayet rahat olduğunu da gördüm. Devletimiz ne yapıyor bu konuda? Antep sınırından Suriye Rakka'ya geçiş yapıyorlar.

ÇOCUKLARIMIN RAKKA'DA OLDUĞUNU POLİS SÖYLEDİ

Çocukları normal görmek için almış annemin evinden. Parka götüreceğim demiş. Emniyetten öğrendim Rakka'ya gittiklerini. Ben eminimim çocuklarımının Rakka'da olduklarını. Eşim benimle hiç bir iletişim içinde değil. Çocuklarımdan iki aydır hiç bir haber alamıyorum. Cumhurbaşkanı ve Başbakan'dan yardım istiyorum.

FECABOOK HESABI AÇTIM IŞİD'Lİ TÜRKLER DİREK YAZDILAR!

Çocuklarıma ulaşmak için IŞİD'lileler temas kurmak için sahte bir facebook hesabı açtım. Fotoğraf da koymadım deşifre etmemek için, ama kadın ismi ile açınca hesabı direk yazdılar, evlenme teklif ettiler. Hepsi de Türk zaten. Ben Arapça da bilmiyorum ki.