BIST 9.525
DOLAR 32,49
EURO 34,77
ALTIN 2.489,83
HABER /  DÜNYA

Eş durumundan atanamayanlara iyi haber

Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Nabi Avcı'dan eş durumundan dolayı atanamayan öğretmenler için umut veren açıklamalar

Abone ol

İNTERNET HABER - Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Nabi Avcı, eş durumundan dolayı atanamayan öğretmenlerin sorunlarını minimize etmeye çalıştıklarını açıkladı.

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi’nde gerçekleşen 22’nci Ulusal Eğitim Bilimleri Kurultayı için Eskişehir’e gelen Bakan Avcı, öğretmenevi ziyareti sonrası yaptığı basın açıklamasında eş durumundan dolayı mağdur olan öğretmenlerin sorunları için çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

Bakan Avcı, “Öğretmenlerimizin özellikle eş durumundan ötürü mağdur olmamaları için elimizden geldiği kadar gayret gösteriyoruz. Biliyorsunuz bu konuda düzenleme yapıldı. Fakat maalesef hala eş durumundan ataması yapılamamış sayıları az da olsa, bize göre atanamamış öğretmen arkadaşlarımız var. Bunların sorunlarıyla çok yakından ilgiliyiz. Arkadaşlarımız şu anda bile bu sorunu olabildiğince minimize etmek için yoğun bir gayret içerisindeler. İnşallah çalışmaların neticesini aldığımız zaman da en azından sorunu minimize ettiğimizi söyleyebilecek duruma geleceğiz” dedi.

Bakan Avcı, çalışmalarının yoğun olmasından dolayı yarın akşama kadar bir neticeye ulaşacağını da sözlerine ekledi. Avcı, açıklama sonrasında kentten ayrıldı.