BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Erzen halkın sesini dinliyor

Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen Kent Konseyi Yürütme Kurulu'nu ağırlıyor.

Abone ol

Göreve geldiği ilk günden itibaren bölgesinde sivil toplum kuruluşlarına ve bu kuruluşların ihtiyaçlarına önem veren Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen Kent Konseyi Yürütme Kurulu’nu makamında ağırlıyor.

Bakırköy Belediyesi tarafından kurulan Kent Konseyi Yürütme Kurulu; sivil toplum örgütleri, meslek odaları, muhtarlar vb. kuruluşların seçtikleri 14 kişiden oluşmuştur.

10 Şubat 2006 ( Yarın )  tarihinde Saat : 14.00’de yapılacak toplantı kapsamında, Kent Konseyi Yürütme Kurulu bugüne kadar ki gerçekleştirdiği çalışmalar hakkında Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen’e bilgi verecektir.2005 yılı çalışmalarının değerlendirildiği 2006 yılı çalışmalarının paylaşıldığı bu toplantıya; sivil toplum örgütleri, meslek odaları, muhtarlar katılacaktır.

Birçok yerel yönetim ile sivil toplum kuruluşları arasında var olan çatışmalara rağmen, Bakırköy Belediyesi ve Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen’in özgür ve demokratik ortamdaki bu çalışmaları birçok yerel yönetime örnek teşkil etmelidir.