BIST 9.916
DOLAR 32,51
EURO 34,97
ALTIN 2.436,95
HABER /  GÜNCEL

Ertuğrul Sağlam'ı harcadık

Beşiktaş’ın eski yöneticisi Ahmet Hamoğlu, kulübün bugünkü durumuna yönelik önemli açıklamalarda bulundu.

Abone ol

En büyük hayalinin Beşiktaş’ta başkanlık yapmak olduğunu belirten Hamoğlu, “Allah izin verirse Beşiktaş’ta 1-2 dönem başkanlık yapmak istiyorum. Tabi şimdiki başkan ortada elle tutulur bir Beşiktaş bırakırsa başkanlık yapmak en büyük hayalim” dedi.

Başkan Yıldırım Demirören’in en büyük hatasının yabancı transferi konusunda olduğunu belirten Hamoğlu Bugün gazetesinden Zeynep Ceylan'a konuştu:

“Yabancı futbolculara gereğinden fazla para döküyorlar. Fernandez geldi Sivok gitti, o geldi bu gitti. Ondan sonra da Ankaragücü 1-0 alıp götürüyor. Tüm takımlar ruh ister. Beşiktaş’a gelen yabancılar profesyoneller ama ruh yok. -Yabancı antrenöre de karşıyım. Benim yönetimde olduğum dönemde Scala geldiğinde ilk başlarda yenmediğimiz takım kalmadı. Ama ben ‘Scala’yı gönderin ömrü 3 ay’ diye bağırdım hep. Çünkü Avrupalılar daha maddiyatçı yaklaşıyor. Biz ise daha duygusalız. Antrenör baba gibidir, yeri geldiğinde futbolcunun yanağını okşar, yeri geldiğinde kulağını çeker. Türk antrenörler bunu daha iyi başarıyor. Mesela Ertuğrul ile devam etseydik çok daha iyi durumda olurduk. Ertuğrul’u harcadık.”