BIST 9.916
DOLAR 32,52
EURO 34,85
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Türkiye bu programı konuşacak!

Beyaz Tv her geçen gün kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Kadroya yeni katılan isimi ise Hadi Özışık.

Abone ol

Beyaz Tv her geçen gün kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Beyaz TV'nin güçlü kadrosuna katılan son isim ise Hadi Özışık oldu.

Beyaz TV'de program yapan, Sedat Yazıoğlu, Can Ataklı, Şamil Tayyar, Mehmet Faraş, Ozan Rasim Kütahyalı, Sedat Arsever, Latif Şimşek, Erhan Köknar, Osman Tamburacı, Sanlı Sarıalioğlu, Selçuk Yula, Serpil Yılmaz, Sevilay Yükselir, Hilal Kaplan, Nuriye Atabey, Fikri Sağlar, Fikri Akyüz, Faruk Mangırcı, Deniz Güçer ve Metin Özkan gibi medya dünyasını usta kalemleri arasına Hadi Özışık da katıldı.

PROGRAMIN İSMİ GAZETECİLER

Uzun yıllar medyada çeşitli yayın organlarında görev alan Hadi Özışık, 28 Şubat 2011 Pazartesi günü itibariyle hafta içi her gün "Gazeteciler" adını taşıyan programıyla Beyaz TV ekranında olacak.Saat 11:00'den 13:00'a kadar arasında Dinç Tuncel'in sunduğu öğlen moderatörü kuşağında medya dünyasının usta isimlerini ağırlayacak olan Hadi Özışık'ın programı içinde medyanın yeni yıldızları, kazananları, kaybedenleri, yorumları, medya haberleri gibi bölümler yer alacak.

İSTANBUL STÜDYOLARINDAN CANLI

Beyaz Tv, İstanbul stüdyolarından canlı olarak gerçekleştirilecek programda Hadi Özışık ve ekibi medya dünyasında taşları yerinden oynatacak...

İŞTE BEYAZ TV'Yİ İZLEYEBİLECEĞİNİZ FREKANSLAR

BEYAZ TV - TÜRKSAT 12729 SEMBOL RATE 30000 VERTICAL
BEYAZ TV - TELE DÜNYA 35. KANAL
BEYAZ TV - KABLOLU TV 36. KANAL
BEYAZ TV - D-SMART 78. KANAL
BEYAZ TV - DIGITURK 36. KANAL