BIST 10.320
DOLAR 32,20
EURO 35,11
ALTIN 2.461,87
HABER /  DÜNYA

Ertuğrul Sağlam 12. adama seslendi

Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Spor Toto Süper Lig’in 7’inci haftasında Beşiktaş ile karşılaşacakları karşılaşmada coşkulu ...

Abone ol

Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Spor Toto Süper Lig’in 7’inci haftasında Beşiktaş ile karşılaşacakları karşılaşmada coşkulu taraftarların stadyumu doldurmasını istedi. Sağlam "Takımımızın ortaya koyduğu performans ve aldığı sorumluluk düzeyinde taraftarımızın da sorumluluk almasını istiyorum" dedi.
Vali Hanefi Demirkol tesislerinde düzenlediği basın toplantısında konuşan Sağlam, Kasımpaşa maçında alına 3 puanın taraftar ve takım içinde moralleri üst düzeye çıkardığını söyledi. Beşiktaş maçını kazanarak ligde üst sıralara yükselmek istediklerini ifade eden Sağlam, “Kazanmayı alışkanlık haline getirmek isteyen bir takım olabilmek, bunun yanında üst üste maç kazanarak ligin üst sıralarına çıkabilmek istiyoruz. Bu hafta Kasımpaşa maçını kazanarak, takım ve taraftarın moralini üst seviyeye çıkarttık. Oyuncularımızı iyi bir oyun sonucunda güzel galibiyet aldı. Kasımpaşa maçından daha önemli bir karşılaşmaya çıkacağız. Eskişehirspor’un içinde bulunduğu durum itibari ile Beşiktaş karşılaşmasını kazanmamız durumunda sıralamada ilk 4 içine kendimizi sokabileceğimiz bir karşılaşma oynayacağız. Bu ilk 7 haftanın sonucunda maçı kazandığımız taktirde güzel bir yere geleceğiz” dedi.
Eskişehirspor’un taraftar gruplarının takıma Beşiktaş maçında destek vermesini isteyen Sağlam, “Takımımız gayet iyi durumda. Daha da iyi olacağını gösteriyor çocuklar. Takımımızın ortaya koyduğu performans ve aldığı sorumluluk düzeyinde taraftarımızın da sorumluluk almasını istiyorum. Beşiktaş karşılaşmasında tribünlerin dolu ve coşkulu olmasını istiyorum. Geçtiğimiz yıllarda Eskişehir’e bir çok kez geldik. O karşılaşmalarda öyle güzel atmosferler oldu. Taraftarımızın animasyonları, tribünü renklendirmeleri sadece bizim hoşumuza gitmedi. Ülke gündemine geldi ve herkes Eskişehirspor taraftarının renkli kişiliğini gördü. Ama maalesef bu üç haftalık periyotta ben bu heyecanı göremedim. Galip geldiğimiz, maçlar taraftarımızın motivasyonunu arttırır ve gerçek Eskişehirspor taraftarımız Beşiktaş maçında 12’inci adam olarak yerini alır” diye konuştu.
(İHA)