BIST 10.195
DOLAR 32,37
EURO 34,66
ALTIN 2.383,89
HABER /  DÜNYA

Ertuğrul Gazi’nin huzurunda siyaset yapılmaz

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli 732.’si düzenlenen Ertuğrul Gazi’yi Anma ve Yörük Şenlikleri’nde kendisine yöneltilen gündeme dair sorulara...

Abone ol

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli 732.’si düzenlenen Ertuğrul Gazi’yi Anma ve Yörük Şenlikleri’nde kendisine yöneltilen gündeme dair sorulara, “Ertuğrul Gazi’nin huzurunda siyaset yapılmaz” cevabını verdi.
Bilecik’in Söğüt ilçesinde düzenlenen Ertuğrul Gazi’yi Anma ve Yörük Şenlikleri’ne MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de katıldı.
Dün başlayan şenliklerde bugün de büyük coşku yaşandı. Mehteran eşliğinde Ertuğrul Gazi’nin türbesine yürüyen kalabalık, burada dualar etti. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de yürüyüş sırasında evlerinin balkonundan kendisini alkışlayan vatandaşları selamladı. Türbede dua eden Bahçeli, halkoyunu ve çeşitli gösterileri seyretmek için tören alanına geldi. Alan çevresinde kurulan yörük çadırlarını ziyaret eden MHP lideri, bir süre dinlenip gözleme yiyerek ayran içti. Basın mensuplarının gündeme dair sorularını, “Ertuğrul Gazi’nin huzurunda siyaset yapılmaz” diyerek geri çeviren Bahçeli, halk oyunu ekiplerini izledikten sonra çay ilçe merkezindeki çay bahçesinde halkla bir araya geldi. Etkinliğin ardından esnaf ziyaretinde bulunan Devlet Bahçeli, ilçe halkıyla sohbet ettikten sonra Söğüt’ten ayrıldı.
(İHA)