BIST 10.269
DOLAR 32,23
EURO 34,86
ALTIN 2.430,06
HABER /  GÜNCEL

Ernst, Schuster’i şikayet etti

Beşiktaş’ta, golsüz sona eren Manisaspor karşılaşmasının ardından Ernst isyan etti.

Abone ol

Manisaspor deplasmanında 90+2’de oyuna sokulması Fabian Ernst’i bir hayli öfkelendirdi.

Bir dakika sahada kalan tecrübeli oyuncu karşılaşma sonunda takım arkadaşlarına, “Bugün çok güzel oynadım” diyerek tepkisini gösterdi. İstanbul’a dönerken de uçakta yöneticilere Schuster’i şikayet etti.

Sezonun ikinci yarısına flaş transferlerle girmesine rağmen peşpeşe aldığı kötü sonuçlarla zirve yarışında havlu atan ve gerilere düşen Beşiktaş’ta, golsüz sona eren Manisaspor karşılaşması sonrası en şaşkın kişi hiç kuşkusuz Fabian Ernst’ti.

Karşılaşmanın uzatma dakikalarında 90+2’de Guti’nin yerine oyuna sokulan ve bir dakika şans bulan Alman yıldız, maçın bitimiyle birlikte soyunma odasının yolunu tutarken koridorda takım arkadaşlarına gülerek, “Çok güzel oynadım. Bugün çok güzel oynadım” diyerek tepkisini ortaya koydu.

ÖFKESİ DİNMEDİ

Ernst’in öfkesi, İstanbul’a dönüş uçağında da sürdü. Uçakta yöneticilere dert yanan tecrübeli oyuncu, “Futbol hayatım boyunca böyle bir şey görmedim. Takım galip olur, zamana karşı oynarsınız ve maça son anlarda oyuncu sokabilirsiniz. Fakat ben 90+2’de oyuna alınıyorum. Bunun bir mantığı yok. Ancak, muhteşem oynadığımı söyleyebilirim. Çok mutluyum. Ne diyeceğimi bilemiyorum. Schuster herhalde benimle dalga geçiyor” diyerek isyan etti.
Sahada kaldığı bir dakika içinde topa değmeden maçı bitiren Ernst, kendisine haksızlık yapıldığını vurgulayarak, şöyle devam etti:

BU BÖYLE GİTMEZ

“Beklenen futbolu sergileyemediğimiz için bazı arkadaşlarım sorunlar yaşıyorlar. Takım olarak moralsiziz. Motivasyon sıkıntımız var. Artık tek hedefimiz kupa. Ancak, orada da bir kaza yaşarsak bunun hesabını kim verecek. Manisaspor karşısında ilk yarıda oyunun şekli belli oldu. Kaptan Guti çok tecrübeli ama son maçımızda kötü oynadı. Benim ikinci yarıda oyuna girmem gerekiyordu.” Ernst’in, “Sezon sonunda geleceğimle ilgili karar alacağım. Hak etmediğim şeylerle karşılaşıyorum” dediği de öğrenildi.