BIST 9.717
DOLAR 32,48
EURO 34,95
ALTIN 2.435,17
HABER /  GÜNCEL

Erkekler O'na O bir kadına aşık

Bir konser vermek için Türkiye'ye gelen Samantha Fox'un 50 yaşındaki kadın sevgilisi Myra Stratton, seyahati boyunca seksi şarkıcıyı bir an olsun yalnız bırakmadı.

Abone ol

Bir konser vermek için hafta sonu İstanbul'a gelen İngiliz popçu Samantha Fox'un Türkiye'de estirdiği fırtına, hâlâ dinmedi. Çapı yaklaşık 105 santim olan göğüsleriyle tanınan ünlü şarkıcı, büyük ilgiyle takip edildi.

Seyahati boyunca birçok televizyon kanalına konuk olan Fox hakkında onlarca haber yapıldı. Fakat seksi şarkıcının lezbiyen olduğu ve 50 yaşındaki sevgilisi Myra Strattonla birlikte olduğu, hiç dile getirilmedi.

2000 yılında cinsel tercihini değiştiren Fox, hemen en yakınındaki isme, menajeri Myra Stratton'a âşık oldu. Samantha'nın durumu kısa sürede İngilizler'in dilinedolandı. Ünlü şarkıcı dedikodular üzerine İngiliz medyasına, "lezbiyen olduğunu ve menajeriyle evlenmek istediğini" açıkladı.

GÖZÜ HEP ONDA

İki sevgili her yere olduğu gibi, Fox'un konuk olduğu atv'nin sevilen programı "Ya Şundadır Ya Bunda"ya da beraber geldi. Fox reklam aralarında soluğu hep Myra'nın yanında aldı.

Programda isim vermeden Mehmet Ali Erbil'e "İlk aşkı altı yıl önce yaşadım" diyen Samantha, bir yandan göz ucuyla hemen kenarda oturan Myra'yı süzdü. İkilinin samimiyeti herkesin dikkatini çekti.

Haber  : Zafer AKBAŞ
Kaynak:

kek